Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 09:34

Багато Nissan Leaf та єдина Tesla Model 3 з космонавтом - відбулася виставка електротранспорту
18

BMW i3
Фото: Володимир Мукан
Renault Zoe почнуть продавати в Україні із квітня
Renault Zoe почнуть продавати в Україні із квітня
Ioniq
Ioniq

Десятки електромобілів показали цими вихідними на виставці електротранспорту Plug-in Ukraine. Вона проходила у виставковому центрі "Київекспоплаза" на столичній вул. Салютній.

При вході в основний павільйон розмістили нову BMW i3s. У неї низькопрофільні колеса й трохи змінений екстер'єр. Це спортивна версія німецького електромобіля з двигуном на 184 к.с. Він розганяє машину до 100 км/год за 6,9 с. Неподалік на стенді Hyundai презентували кілька IONIQ. Один - гібридний, інший - лише на електротязі. Останній має чималий запас ходу - 250-280 км, залежно від стилю їзди, коштує у повній комплектації понад 900 тис. грн. Французька компанія Renault виставила фургон Kengoo із пробігом на одному заряді понад 100 км, а також - одну із найпопулярніших електричних моделей у Європі Renault ZOE. Її продажі обіцяють із квітня. У електромбіля удосконалений двигун на 92 к.с., запас ходу - близько 200 км. А вартість малітражки - 916 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентували першу в Україні Tesla Model 3

Крім цього у рамках Plug-in Ukraine відбулася презентація єдиного і першого в Україні американського електромобіля Tesla Мodel 3. Він представлений у повній комплектації - зі скляним дахом, автопілотом і подовженим пробігом на одному заряді до 500 кілометрів. У його салон посадили космонавта в скафандрі. У неділю на цьому стенді Electrocars показували у розрізі більшу Tesla - Model S. Спеціалісти компанії розібрали легковик, аби показати, чим ця машина відрізняється від інших бензинових автомобілів.

На стенді японського Mitsubishi показали оновлений гібридний позашляховик Outlander PHEV у повній комплектації. Точну ціну машини ще не оголосили.

З цього року на ввезені електричні машини в Україну скасували мито та ПДВ.

Зараз ви читаєте новину «Багато Nissan Leaf та єдина Tesla Model 3 з космонавтом - відбулася виставка електротранспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути