четвер, 23 вересня 2010 14:04

Автопробіг проти неякісного пального в Україні стартує у жовтні

Автопробіг проти неякісного пального в Україні стартує у жовтні

Автопробіг, спрямований проти низької якості пального, незабаром пройде в усіх великих містах України.

Ініціативна група Автомобільного соціального порталу AutoVisio разом із представниками автомобільних спільнот та громадських організацій закликає усіх небайдужих підтримати Маніфест автомобілістів України, спрямований проти низької якості пального в країні.

За результатами голосування на порталі з"ясували, що на сьогоднішній день ця тема є дуже актуальною. Понад 50 тисяч користувачів незадоволені якістю пального та готові до активних дій.

Маніфест автомобілістів України буде підписано під час Всеукраїнського автопробігу "Проти неякісного пального", що пройде з 9 жовтня по 15 жовтня 2010 року в великих українських містах: Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Одеса, Львів, Київ.

Крім того, за результатами автопробігу планується проведення круглого столу з представниками основних мереж АЗС України, основною темою якого буде обговорення можливості переходу України на європейські стандарти якості пального, створення єдиного недержавного органу, що контролюватиме якість пального в Україні.

Приєднатися до акції можуть усі небайдужі до проблеми неякісного пального.

Зараз ви читаєте новину «Автопробіг проти неякісного пального в Україні стартує у жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути