субота, 02 березня 2019 17:27

Авто принцеси Діани продадуть на аукціоні
4

Продають авто принцеси Діани
Фото: ТСН
Продають авто принцеси Діани
Продають авто принцеси Діани
Продають авто принцеси Діани

У США на аукціон виставили броньований лімузин Rolls-Royce Silver Spur, на якому возили британську принцесу Діану під час візитів в Америку.

Стартова ціна автівки складає $26 тисяч, повідомляє ТСН.

Автомобіль спеціально замовило Міністерство закордонних справ Великої Британії для використання в його посольстві у Вашингтоні.

Колекційний Rolls-Royce укомплектований 6,75-літровим V-8 двигуном з вприском палива від Bosch поєднаний із триступінчастою автоматичною коробкою передач GM Turbo 400. Кузов обшитий сталевими та кевларовими пластинами, додатково посилені двері та петлі, а також є полікарбонатні вікна, які замінюють оригінальні скляні шибки.

В автомобілі є мікрофон для внутрішнього зв'язку між пасажиром і водієм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанію "Кадилак" назвали на честь дослідника

Спідометр Rolls-Royce вказує, що на ньому проїхали всього 61 тисячу миль. Інформацію підтверджують і спеціалізовані державні сайти США. При цьому авто жодного разу не було у ДТП.

Англійську принцесу перевозили на ньому 1990 року. На підтвердження цього є кілька світлин. Із 2007-го він належав одному тюнінг-ательє, однак усе ще залишився у цілком оригінальній комплектації.

Авто Bugatti Royale продали за рекордні £ 5,5 млн сьогодні, 1987 року. Це авто класу люкс компанії Bugatti. Інженери називають цю модель вершиною технічної думки 20-х років.

Зараз ви читаєте новину «Авто принцеси Діани продадуть на аукціоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути