вівторок, 19 квітня 2016 12:34

Audi виготовить середньомоторний спорткар

Audi виготовить середньомоторний спорткар

Компанія Audi веде розробку среднемотороного спорткара на базі Porsche Boxster.

Новинка займе місце в лінійці німецької марки між моделями TT і R8, повідомляє видання Autobild.

Наразі проект назвали PO455.. Серійна версія отримає назву R6. Новинку побудують на базі спорткара Porsche Boxster наступного покоління.

Audi R6 буде відрізнятися від Boxster абсолютно іншим кузовом. Крім того, спорткар отримає систему повного приводу і новий агрегат власної розробки Audi.

Найімовірніше, це буде п'ятициліндровий двигун із турбонагнітачем, який дебютує на "зарядженому" купе TT RS, а згодом з'явиться на "гарячому" седані RS3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi випустила новий двигун для "заряджених" моделей

Новий мотор також може увійти до складу гібридної силової установки, сумарна віддача агрегатів якої досягне 550 кінських сил.

Точні терміни появи Audi R6 поки не назвали. Середньомоторний спорткар продаватимуть як у вигляді купе, так і з кузовом кабріолет.

Не виключено, що виконають новинку в стилістиці концептуального купе Audi quattro Concept, яке представили у 2010 році на Паризькому автосалоні. Маса прототипа - 1,3 тонна кілограмів. Його оснастили 2,5-літровим п'ятициліндровим турбодвигуном потужністю 408 кінських сил. Двигун, що поєднується з шестиступінчастою "механікою", дозволяє набирати першу "сотню" за 3,9 секунди.

Нагадаємо, німецька компанія привезла Audi R8 V10 Spyder на мотор-шоу в Нью-Йорк. До цього моменту Audi намагалася приховати подробиці про модель, але шпигунські фото традиційно потрапляли в інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Audi виготовить середньомоторний спорткар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути