середа, 06 квітня 2016 14:48

Audi оновила сімейство А3
9

Нісецька компанія Audi представила оновлене сімейство A3, яке включає п'ятидверний і трьохдверний хетчбеки, седан, кабріолет, а також "заряджений" варіант S3.

Сімейство отримало нові двигуни і цифрову приладову панель. Зовнішність A3 змінили не радикально: модель отримала фари головного світла в стилістиці A4 п'ятого покоління, а в ліхтарях змінилася світлотехніка, повідомляє Motor.

Інтер'єр моделі не зазнав кардинальних змін - лише стала доступна в якості опції 12,3-дюймова цифрова приладова панель Virtual Cockpit. Крім того, оновили дизайн меню мультимедійної системи MMI.

У список додаткового оснащення моделі вперше увійшов адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки (для міського трафіку), що працює на швидкості до 65 кілометрів на годину, і матричні фари головного світла. Також тепер доступні нові кольори - сині Ara і Cosmic, сірий Nano, червоний Tango і жовтий Vegas.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi начало дорожные тесты обновленной Q5

Моторну гамму поповнили два бензинових агрегату - трициліндровий 1,0-літровий потужністю 115 к. с. і дволітровий, видає 190 сил. Останній працюватиме в парі з семиступеневою коробкою передач S-Tronic з мокрим зчепленням, що прийшла на зміну шестиступеневому "роботу" з сухим зчепленням. Крім того, з 300 до 310 к. с. збільшили потужність версії S3.

Також A3 доступна з 1,4-літровим мотором потужністю 150 сил і двома дизельними агрегатами - 110-сильним двигуном 1.6 і 2.0, залежно від форсування видає 150 або 184 к. с. Всі версії, за винятком 190-сильною і S3, за замовчуванням є передньоприводними, повний привід quattro для них доступний за додаткову плату. Також в лінійці представлені гібридна модифікація e-tron і газова g-tron.

В Європі прийом замовлень на оновлене сімейство Audi A3 почнеться в травні. Перші машини надійдуть до дилерів влітку.

Нагадаємо, Audi офіційно представила свій найменший кросовер.

Зараз ви читаєте новину «Audi оновила сімейство А3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути