пʼятниця, 16 серпня 2019 17:55

Aston Martin будуватиме гаражі на замовлення
3

Q by Aston Martin розробляє дизайн унікального гаража для автомобілів марки
Фото: autoua.net
Q by Aston Martin розробляє дизайн унікального гаража для автомобілів марки
Q by Aston Martin розробляє дизайн унікального гаража для автомобілів марки

Підрозділ Q by Aston Martin - придворне ательє британського бренду. Воно виконує побажання клієнтів щодо персоналізації їх авто.

Тепер воно розробляє дизайн унікального гаража для автомобілів марки.

Нова послуга називається Automotive Galleries and Lairs. У компанії її описують, як створення "ідеального місця для демонстрації автомобілів як творів мистецтва".

За бажанням клієнта, фахівці підрозділу Q by Aston Martin розроблять хоч невелику вітрину для одного автомобіля хоч розкішну галерею для колекції спорткарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кореї Tesla можна придбати за $27 тис.

Це може бути спеціальний гараж-вітрина для демонстрації автомобіля в будинку власника або спроектований "з нуля" виставковий зал в ексклюзивному дизайні. Розробляють проект згідно з індивідуальним побажанням замовника.

Aston Martin продемонструвала кілька варіантів оформлення таких гаражів для моделей DB5 і Valhalla, розроблених головним дизайнером марки Мареком Райхманом. Серед них прозорий круглий "акваріум" з автомобілями по центру і виставкова галерея для спорткарів Aston Martin під басейном з прозорим дном.

Своє бачення "висококласного гаража" Aston Martin продемонструє в Пеббл-Біч. Замовлення на ексклюзивні гаражі вже приймають. Про це повідомили на autoua.net.

В Україні на 1 серпня нарахували 3588 елітних авто. Їхні власники сплатили 90 млн грн транспортного податку, передає Державна фіскальна служба.

Зараз ви читаєте новину «Aston Martin будуватиме гаражі на замовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути