середа, 18 березня 2020 17:07

Американець має автомобіль із коронавірусом

Американець має автомобіль із коронавірусом
Американець отримав автомобільний номер коронавіруса. Фото avtomir

Житель американського штату Огайо отримав для свого автомобіля тимчасові номери із назвою вірусу. Тепер його Ford Mustang 1986 року має табличку COV1D19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lamborghini зупинила виробництво автомобілів

В США кожен водій має право замовити індивідуальну комбінацію цифр і букв для номерного знака. Єдина умова - табличка не повинна бути образливою або вульгарною.

Чоловік розповів, що ідея отримати такий номер прийшла спонтанно. Він із друзями сиділи в барі й обговорювали коронавірус, після розмови чоловік вирішив, що було б цікаво отримати номери для авто з назвою вірусу. Уже наступного ранку від поїхав в транспортне бюро штату Огайо. Поліцейські крізь сміх попередили, що швидше за все таку табличку відхилять, однак цього не сталося. Поки що чоловік отримав тільки паперові тимчасові номери, але скоро йому видадуть і постійні.

Минулого місяця інший американець через суд отримав 150 тисяч доларів за те, що Департамент транспорту відмовився видати йому номерну табличку з текстом IM GOD ( "я Бог"). 80-річний чоловік витратив чотири роки на судовий процес, проте в підсумку домігся свого і отримав довгоочікувану табличку.

Зараз ви читаєте новину «Американець має автомобіль із коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути