Ексклюзиви
середа, 18 грудня 2013 19:03

Американці озвучили ціни на преміальний кросовер Lincoln MKC
8

Американці опублікували попередній прайс-лист на преміальний всешляховик  Lincoln MKC, старт продажів якого заплановано на першу половину майбутнього року.

Автомобіль буде доступний покупцям в трьох різних комплектаціях і з двома типами бензинових агрегатів, якими є 2-літровий мотор потужністю 240 "коней" і більш потужний, 275-сильний двигун з робочим об'ємом 2,3 літра. Стартова вартість новинки починається з позначки в 33 995 доларів США. За ці гроші місцеві споживачі зможуть отримати кросовер, укомплектований автоматичною трансмісією, сім'ю подушками безпеки, мультимедимйно-навігаційним центром з 8-дюймовим сенсорним екраном, камерою заднього виду і повним, що називається, електропакетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі тюнери допрацювали розкішне купе Mercedes-Benz CLS63 AMG

Найдорожчою ж модифікацією стане версія моделі з багатогранною підсвічуванням салону, вентильованими передніми кріслами з 10-рівневої налаштуванням, панорамним скляним дахом, системою моніторингу по всьому периметру авто, інтелектуальної "HomeLink" і безключовим доступом. Все це багатство обійдеться клієнтам, як мінімум, 40 930 американських доларів.

Зараз ви читаєте новину «Американці озвучили ціни на преміальний кросовер Lincoln MKC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути