понеділок, 13 березня 2017 17:00

Якою стала Mazda CX-5 нового покоління
7

Mazda CX-5 2017
Mazda CX-5 2017
Mazda CX-5 2017
Mazda CX-5 2017
Mazda CX-5 2017

Mazda відзначила свій 50 - й виступ на Міжнародному автосалоні в Женеві дебютом кросовера Mazda CX-5 другого покоління.

Новинку представили у насиченому червоному кольорі Soul Red Crystal. Габарити машини: 4,5 м у довжину, 1,8 м у широту і 1,6 м у висоту.

Філософія нового покоління СХ-5 - орієнтованість на людину і задоволення від водіння, стверджує виробник. В оновленій моделі вдосконалили підвіску, рульове управління, шумоізоляцію салону і встановили сидіння нової конструкції, передає autocentre.

Кросовер обладнали, як і в легкових моделях Mazda3 і Mazda6, системою G-Vectoring Control. Це програма, яка варіює тягу двигуна в залежності від кута й інтенсивності повороту керма, швидкості і діючих на автомобіль прискорень. Завдяки їй реакції машини стають більш плавними і передбачуваними. Система поліпшує чуйність і стабільність автомобіля, знижує бічну "бовтанку" для пасажирів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні та ефектні: як дівчата в Женеві автомобілі представляють

Під капотом паркетник має 2.0-літровий бензиновий двигун потужністю 160 або 165 к.с. і 2,2-літровий дизель на 150 або 175 к.с. Мотори працюють у парі з 6-ступеневою "механікою" або "автоматом".

Також в новому кросовері встановили нові проекційні дисплеї - перший виводить інформацію на лобове скло, другий - на висувну панель. Також є 7-дюймовий екран. Серед інших опцій: радарний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, розпізнавання пішоходів і дорожніх знаків, адаптивні світлодіодні фари.

В Україні Mazda CX-5 з'явиться влітку.

На Женевському автошоу японський виробник також показав оновлені версії Mazda CX-3 і Mazda2, а також родстер MX-5 RF.

Зараз ви читаєте новину «Якою стала Mazda CX-5 нового покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути