середа, 15 березня 2017 17:00

Яким буде новий дешевий автомобіль Tesla

Яким буде новий дешевий автомобіль Tesla

Автовиробник електромашин преміум-класу готує до випуску новий компактний кросовер. Це буде електромобіль Tesla Model Y.

Офіційно дебютує Model Y у 2018 році, а виробництво почнуть у 2019-ому, передає autocentre.

За словами розробників, побудують автомобіль на платформі бюджетної Tesla Model 3. Зможе розганятися до 100 км / год за 6 с, а його запас ходу складе не менше 340 км. Обіцяють, що і вартість електрокросовера буде доступною - від $ 40 тис. Для порівняння Tesla Model 3 - найдешевша у компанії модель - коштує від $37 тис.

Зовні новий електромобіль буде схожий на кросовер Tesla Model X.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi показала заряджений Q8 Sport

Tesla Model Y обладнають автопілотом у якості додаткової опції. Окрім цього, обіцяють обладнати електрокросовер, як і всі майбутні автомобілі компанії, вісьмома камерами панорамного огляду на 360 градусів, а також 12 ультразвуковими сенсорами і новим переднім радаром.

Нова Tesla Model Y 2019 поряд з Tesla Model 3 стануть ключовими елементами в стратегії марки. За планами Tesla в 2019 році компанія повинна випустити не менше 500 тис. автомобілів.

До цього засновник компанії Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що готовий запустити в Україні новий проект щодо збереження відновлюваної енергії.

Зараз ви читаєте новину «Яким буде новий дешевий автомобіль Tesla». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути