середа, 28 грудня 2016 15:12

Які найрозкішніші авто з'являться 2017 року
8

Mercedes, Ferrari, Lamborghini та інші марки визнали найбільш розкішними і "розумними" автівками 2017 року, передає gogetnews.info.

Експерти відзначили стильний футуристичний концепт Opel GT. Він розганяється до"сотні" за 8 секунд, що не є рекордом, але особливу увагу звертають на електроніку в авто, яка створює враження транспорту майбутнього.

 

Унікальний водневий суперкар створили італійці - Pininfarina H2 Speed. Двигун з елементами водню забезпечують 503 к.с. і розгон до "сотні" за 3,4 с.

 

Lykan Hypersport дивує не стільки потужністю - 770 к.с. - скільки своїм виглядом. Для її створення розробники використовували дорогі метали і 420 дорогоцінних каменів. Кожен з 7 екземплярів коштує $ 3,4 млн.

 

Серед елітних авто опинився суперкар Ferrari LaFerrari Aperta. Він оснащений гібридною силовою установкою, яка видає 949 к.с. і набирає до 349 км / год. Повідомляють, що світ побачать всього 150 примірників, вартістю не менше $5 млн.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 автоновинок 2017 року

Однією з інноваційних моделей експерти назвали концепткар AM-RB 001, створене Aston Martin. Особливий інтерес в ній викликає "розумна аеродинаміка" - для створення притискної сили не потрібні активні аеродинамічні елементи - роботу виконують "підпільні" канали вуглеволоконного кузова. Розробники обіцяють близько 1000 к.с. Суперкару пророкують титул McLaren F1. Продажі AM-RB 001 у Великобританії почнуться в 2018 році за 2-3 млн фунтів.

 

Lamborghini Centenario версії Lp770-4 створений на основі моделі Aventador, має під капотом 770 к.с. З місця до "сотні" новинка розганятиметься за 2,7 с. Фахівці відзначають високий стиль і відчуття комфорту в салоні суперкара. Авто створене на честь сторіччя з дня народження засновника компанії Ферруччо Ламборгіні. Вартість суперкара - 1 млн євро.

 

Ще однією незвичайною новинкою став німецький Mercedes-Maybach S600 Pullman Guard. Його називають "люксовим танком". Авто відрізняється надвисокими показниками системи безпеки пасажирів, а його основною цільовою аудиторією є олігархи.

 

Разом з цим, Mercedes на честь ювілею моделі AMG створила проект R50. Це гіперкар з силовою установкою на 1,3 тис. к.с.

 
Експерти європейської організації EuroNCAP провели серію краш-тестів і випробувань систем безпеки автівок. У результаті визначили найбільш безпечні автомобілі 2016 року. Спеціалісти відзначили безпеку гібридів. У класі малих сімейних автомобілів переміг новий Hyundai Ioniq. Найкращим великосімейним авто визнали гібрид Toyota Prius четвертого покоління.
Зараз ви читаєте новину «Які найрозкішніші авто з'являться 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути