Ексклюзиви
четвер, 06 липня 2017 13:10

Акції автокомпанії Tesla різко обвалилися

Акції автокомпанії Tesla різко обвалилися
Акції автовиробника подешевшали одразу на 7% Фото: logodesignlove

Акції Tesla, яка випускає електромобілі, значно впали в ціні. Сталося це через проблеми з постачальниками нових акумуляторів.

Затримки в постачанні призвели до скорочення продажів електромобілів. За квітень-червень автолюбителі отримали тільки 22 тис. авто Model S і Model X, повідомляє Аutocentre.

Акції автовиробника подешевшали одразу на 7% - до $329,09. Ще однією причиною такого падіння називають заяву представників концерну Geely, власників Volvo про те, що з 2019-го вони випускатимуть тільки гібридні й електричні авто. Це створить неабияку конкуренцію електромобілям Tesla.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Tesla повідомили, коли з'являться зарядні станції в Україні

Після заяви Каліфорнійської організації Worksafe, що рівень травматизму на заводі Tesla у Каліфорнії на 30% вищий, ніж загалом в індустрії, гендиректор заводу Ілон Маск звернувся до працівників, аби вони особисто повідомляли його про отримані травми, аби виправити причину. Він також сказав, що планує виконувати ті ж завдання, що й працівники Tesla, які дістали травми на заводі.

Зараз ви читаєте новину «Акції автокомпанії Tesla різко обвалилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути