Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2018 12:08

Як виглядають найнезвичайніші у світі вантажівки
19

Ланцюги на бамперах, корона і розписи на кузові та причепі - так виглядають вантажівки у Пакистані, Афганістані та Індії.

Такі вантажні автомобілі називають джингл-траки або дзвінкі вантажівки. Назву машинам дали американські солдати, що воюють в Афганістані, пише his.ua.

Все завдяки дзвонам ланцюгів на бампері. Крім того, чим більше таких ланцюгів, тим заможнішим вважають власника транспортного засобу.

Фото: his.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруси випускатимуть брутальну автівку

У Пакистані традиція прикрашати вантажні автомобілі з'явилася у 20 роках минулого століття. Тоді у країні з'явилися перші британські "Бедфорд". У місті Карачі працює багато майстерень, які займаються декором і розписом вантажівок. Там працює близько 50 тис. осіб. Вартість найдешевшого декору - $2,5 тис.

Американці Дан Харріс і Френк Де Анжело перетворили справжній літак на лімузин. Свій винахід чоловіки назвали Limo-Jet. Розробляти незвичайний проект американці почали 2006-го.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядають найнезвичайніші у світі вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути