понеділок, 29 липня 2013 10:08

Acura "засвітила" серійну версію суперкара NSX

Компанія Acura оголосила про дату прем'єрного показу серійної версії суперкара NSX. Очікується, що автомобіль презентують у рамках чемпіонату серії IRL IndyCar у штаті Огайо 4 серпня. Тим часом компанія випустила перше зображення тест-зразка NSX, що катається по трасі.

Автор: Фото: topgir.com.ua
 

Судячи з фотографії, серійна версія NSX буде в точності повторювати контури й обводи свого передвісника, показаного на автосалоні у Детройті цього року. Не виключено, що можуть бути замінені фари, проте вони максимально будуть наближені за структурою до оригіналу: оптика Jewel Eye уже ставиться на деякі моделі компанії, включаючи новий Acura MDX.

Силова установка наразі гібридна і складається з бензинового V6 і пари електродвигунів, один із яких відповідає за привід передніх коліс, а другий інтегрований у трансмісію з подвійним зчепленням.

Нагадаємо, у серійне виробництво Acura NSX піде у 2015 році. Збірку налагодять на підприємстві у Мерісвіле, штат Огайо. Усі автомобілі експортуватимуться з США.

Зараз ви читаєте новину «Acura "засвітила" серійну версію суперкара NSX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі