пʼятниця, 20 жовтня 2017 00:02

7 кращих випусків шоу про авто Top Gear

7 кращих випусків шоу про авто Top Gear
Фото: google

15 років тому на американському телеканалі ВВС вийшов перший випуск програми про автомобілі Top Gear.

Автошоу змінило 11 ведучих, йшло 24 сезони та випустила 191 серію. Тривалість одного епізоду - 50-65 хв.

Gazeta.ua пропонує переглянути 7 найцікавіших випусків автомобільної телепрограми.

1. 2 сезон 5 епізод

Річард і Джеремі з'ясовують, в чому різниця між недостатньою і надлишковою керованістю, пояснюють її залежність від приводу автомобіля - передній або задній. У цьому епізоді ведучі відповідають на питання "чи можуть маленькі машини зі складним дахом залишатися чоловічими?". На думку Джеймса, британський родстер Triumph TR6 виглядає так, що жінка ніколи не сяде за його кермо - грубий і квадратний.

2. 6 сезон 9 епізод

Джеремі Кларксон сідає за кермо популярного Golf GTI 5-го покоління, який став автомобілем року в 2004-му році. Він порівнює з ним хетчбек Renault. Третім учасником цієї сутички стане Opel Astra. Фахівці стверджують, що останній за потужністю не поступається Ferrari 308. Для того щоб перевірити цей автомобіль передадуть можливість перевірити гонщику. Потім ведучі обговорять хетчбек Ford Focus ST, порівнявши переваги та недоліки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укранських водіїв чекають нові штрафи

3. 9 сезон 3 епізод

Випуск в Майамі. У Джеремі Кларксона, Капітана Равлика, і Річарда Хамоннда, бюджет обмежений $1 тис. Ціль програми - з'ясувати, що вигідніше: купити машину і по закінченню подорожі її продати чи орендувати її. Приїхавши у Маамі, чоловіки вирушили на пошуки старих машин. Але машини, які їм подобаються перевищують бюджет.

4. 10 сезон 1 епізод

Ведучі відправляються на пошуки найкращої дороги Європи на Porsche 911 GT3 RS, Aston Martin V8 Vantage N24 і Lamborghini Gallardo Superleggera.

Джеремі Кларксон оглядає Volkswagen Golf GTI W12 Concept. Ведучий говорить, що ця модель створена за 8 тижнів і побудована з деталей різних марок авто.

5. 10 сезон 9 епізод

Ведучі програми подали заявку на участь в 24-годинному заїзді в Сільверстоуні. Для гонки вони вибрали дизельний гоночний автомобіль BMW 330d e46. Після підготовки автомобіль відправився на трасу, щоб взяти участь у гонці, яка допускає до основного заїзду.

6. 14 сезон 1 епізод

У цій серії ведучі Top Gear їдуть в Румунію. Завдання - визначити, яка з трьох машин більше підходить для тривалих поїздок - Ferrari California, Aston Martin DBS Volante чи Lamborghini Gallardo Spyder.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Chevrolet Corvette 45 років простояв недоторканим в гаражі

7. 15 сезон, 5 епізод

Річард Хаммонд вирушає до Швеції, щоб показати новий Volkswagen Touareg і позмагатися з екстремалами на снігоходах. У епізоді відбулось тестування Volkswagen Touareg. Це авто отримало оцінку "Халтура Року". Машина розчарувала плавністю ходу, коробкою передач та поганим оглядом ззаду.

Зараз ви читаєте новину «7 кращих випусків шоу про авто Top Gear». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути