пʼятниця, 05 серпня 2016 20:14

5 моделей Honda, які важко зустріти на наших дорогах
5

25 років тому 5 серпня помер засновник компанії Honda Соітіро Хонда.

Він працював автомобільним механіком з 15 років. У 22 роки Соітіро Хонда отримав свій перший із багатьох патентів. У часи Другої світової він почав встановлювати мотори на велосипеди. У 1948 році Хонда почав займатися виробництвом мотоциклів і двигунів. На цей час він уже створив компанію Honda Motor Corporation. Ця компанія стала провідним виробником мотоциклів у світі. У 1960 роках японець почав на своєму підприємстві виготовляти автомобілі.

Ця марки відома надійними та масовими автомобілями. Проте, Honda випускає спортивні моделі. Також є машини, які продають лише на певних ринках. Зазвичай це або внутрішній, або американський. У Європі важко побачити, наприклад, Honda NSX, яку називають "Ferrari для бідних". Honda навіть створила преміум-бред для американського ринку Acura. Ці машини також стали популярними на ринку країн СНД.

Gazeta.ua пропонує 5 моделей японської марки Honda, які важко побачити в Україні.

Honda Integra (1986-2006)

Автор: wallpaperfolder.com
 

Цей компактний автомобіль представили у 1985 році. Integra мала чотири покоління. Також авто випускали у потужній версії Type R. Четверта генерація у такій версії мала потужність 220 к. с.

S2000 (1999-2009)

Автор: en.wikipedia.org
 

Спортивний родстер випускали і для Європейського ринку, проте до України доїхало мало екземплярів. Потужність авто — близько 250 к. с. Для кожного ринку Honda пропонувала різну потужність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топова версія Honda Civic отримає мотор потужністю 345 кінських сил

Ridgeline (2005-наші дні)

Автор: en.wikipedia.org
 

Пікап почали випускати у 2005 ринку. Машини призначені для американського ринку, де популярний це сегмет автомобілів. Нову генерацію, яку представили цьогоріч, продаватимуть із 3,5-літровим V6.

Quint (1980-1985)

Автор: auto.ru
 

Малолітражку випускали у японії як версію Honda Civic. Для Європи машину назвали Honda Quintet. Ліфтбек випускали лише 5 років, тому цю модель важко побачити на дорогах.

NSX (1990-2005)

Автор: youtube.com
 

Спорткар здобув популярність завдяки хорошому розподілу ваги. Це стало можливим завдяки середньомоторному компонуванню машини. Для амирики цю модель продавали під маркою Acura. Деякі версії цієї моделі розвивали потужність у майже 300 "коней".

Зараз ви читаєте новину «5 моделей Honda, які важко зустріти на наших дорогах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути