понеділок, 22 жовтня 2012 15:28

Чорні коти лікують від інфарктів, руді - заряджають позитивною енергією

Чорні коти лікують від інфарктів, руді - заряджають позитивною енергією
Фото: panaseya.ru

"Кіті я підібрала зовсім маленькою на вулиці", - розповідає Алла Горянська , жителька Переяслава-Хмельницького на Київщині. Приблудне чорне кошеня  учепилося за жінкою, коли вона йшла з роботи.

"Залізло на руки  і давай муркати, пробралося до пазухи і засіло там. Я забрала додому, так шкода було кидати  на холоді. Кіті лишилася  у нас. Якось увечері я сиділа у кріслі і плела светра. Раптом так погано зробилося, у грудях боляче. Здавило, що дихати не можна. Я лягла, а Кіті залізла на груди і згорнулася клубочком. Минуло може, хвилин з 10, я відчула, що мене попускає,  стає легше. Кинулася до Кіті, а вона мертва. Прийняла весь удар на себе. Думаю, якби не вона, мене б уже не було на світі. То такий Божий промисел, що я  ї зустріла ", - підсумувала жінка.

Львів'янка Ксенія  Оробець подорожує скрізь разом із кішкою.

"У мене були сильні головні болію. Від  мігреней не рятувало нічого, пігулки тільки тимчасово знімали біль. Мій лікар порадив мені  завести кішку, щоб вона лягала на хворе місце і лікувала. Муру я взяла у знайомих уже дорослою кішкою – прийшла до них у гості, а вона залізла мені на голову. Всі регочуть,бо вона як шапка, але мені стало краще. Думала, може випадковість, але перевірила ще пару разів –  як тільки посидить на голові, такі біль і минає", - каже Ксенія.

"Цілющі здібності котів відомі з давніх-давен , - каже біолог  Вадим  Заріцький. - Кішки теплом свого тіла, своєю незвичайною енергетикою можуть полегшити серцеві захворювання, гіпертонію, безсоння. Також заспокоюють  нерви, знімають головний біль, підвищують імунітет і сприяють прискоренню регенерації клітин. Від котячого муркотіння   у людини поліпшується мозковий кровообіг, нормалізується тиск і стабілізується серцевий ритм".

Чоловік стверджує, що коти лікують різні захворювання в залежності від свого кольору. Чорні рятують від інсультів, інфарктів, гіпертонії, остеохондрозу  і артриту. Вони забирають  у людей негативну енергетику, а білі навпаки – її додають. Лікують хронічну втому, серцеву та ниркову  недостатність. Руді пухнастики заряджають господарів позитивною енергією. Сірі тварини мають в рівній мірі здібності, властиві котам чорного і білого забарвлення.

"Примушувати кішку лікувати вас не треба. Вона сама відчує, коли саме, і де лягти. А також - скільки часу їй треба для цього", - стверджує  біолог.

Зараз ви читаєте новину «Чорні коти лікують від інфарктів, руді - заряджають позитивною енергією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути