вівторок, 30 квітня 2024 09:10

Море по коліна: яким трьом знакам зірки пророкують шалений успіх

Море по коліна: яким трьом знакам зірки пророкують шалений успіх
Шалений успіх зірки пророкують Левам, Дівам і Стрільцям. Доки інші намагатимуться щось змінити, ви впевнено рухатиметеся до цілі. Фото: pixabay.com

30 квітня - день малих звершень і невеликих кроків. Відмовтеся від масштабних планів. Утримайтеся від експериментів.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок - день практичного втілення в життя раніше розпланованих проєктів, - говорить астрологиня. - Не витрачайте час на мрії про краще майбутнє. Робіть тут і зараз усе необхідне. Гарний час для придбання техніки, що була у використанні. Для покупки нового авто, спортивного спорядження чи інших механізмів краще зачекати середи. Гостро відчуватиметься брак коштів. Не допускайте неконтрольованих витрат. Приділіть більше уваги догляду за тілом. Можна завітати до косметолога. Шалений успіх зірки пророкують Левам, Дівам і Стрільцям. Доки інші намагатимуться щось змінити, ви впевнено рухатиметеся до цілі. Таким знаками і море по коліна. Все вдаватиметься з першого разу".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Справи, які затягнулися, відкладіть на середину травня. Вас втягуватимуть у чужі конфлікти. Доведеться часто виправдовуватися і відстоювати власну думку. Від середи відчуєте себе у вигідному становищі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Переговори перенесіть на наступний тиждень. Грошей буде достатньо, аби забезпечити себе та родину. Справжній підйом у фінансовій сфері на вас чекає у червні. Може непокоїти зубний біль та запалення ясен.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Відрядження і переговори плануйте на другу половину тижня. З'явиться бажання змінити місце проживання. Переїзд піде на користь. Оформляти спадок краще у четвер.

Рак (22 червня - 22 липня)

Участь у змаганнях і кастингах краще брати у середу. Тоді легше буде протистояти конкурентам та перемогти. Не приймайте препарати, які впливають на судинну систему. Це може спровокувати сильний головний біль і різку втрату працездатності.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Переслідуватиме відчуття розчарування. Зведіть до мінімуму фінансову активність. Уникайте казино та ігрові клуби. Не позичайте гроші.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не раз переконаєтеся у тому, що не все те золото, що блищить. Негідно чинитимуть люди, які видавали себе за друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зробити у передвеликодній тиждень, аби змінити життя на краще: поради від астрологині

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ваші бажання шокуватимуть оточення. У гонитві за змінами постійно шукатимете пригод на свою голову. Зачекайте із кардинальною зміною іміджу. Новий стиль одягу швидко набридне.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не дозволяйте оточенню впливати на ваше життя. Дійте так, як вирішили самі. Ігноруйте чужі підказки та наполегливі вказівки. Нагадають про себе люди, які залишили по собі неприємні враження. Не підпускайте їх надто близько.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Якщо у вас просять про допомогу, не відмовляйте. Підіть на зустріч. Це допоможе примножите власний досвід. Утримайтеся від придбання гаража і земельної ділянки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вас часто перевірятимуть на порядність. Знайшовши чужу річ, старайтеся відшукати її господаря. Не час вести переговори та оформляти документи. Більше ходіть пішки. Легко буде кинути палити.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Хотітиметься оновлення. Але бракуватиме сили і натхнення на подвиги та відкриття. Візьміть відпустку на кілька днів та насолодіться домашньою атмосферою. Гроші надходитимуть вчасно. Проаналізуйте причини конфліктів у домі. Не давайте волю емоціям.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Подбайте про свою оселю. Варто взяти відпустку і розпочати косметичний ремонт чи генеральне прибирання. Придбання авто краще відкласти. Слідкуйте за тим, що говорите. Кохані будуть вразливими. Не варто їх критикувати.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Море по коліна: яким трьом знакам зірки пророкують шалений успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути