середа, 01 травня 2024 22:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни не хочуть їхати в окупований Крим на відпочинок

Росіяни не хочуть їхати в окупований Крим на відпочинок
У Криму санаторії змушені робити знижки на путівки. Фото: pixabay.com

Росіяни відмовляються їхати на відпочинок в окупований Крим.

Місцеві санаторії роблять знижки в 30-40% на путівки. Про це пише "Суспільне Крим" із посиланням на джерела у санаторіях в Ялті та Саках.

"Минулого року в цей час було більше людей, ніж зараз. Платні путівки не хочуть брати, приїжджають тільки бюджетники", - сказав співробітник Сакського санаторію.

"Крим.Реалії" пише, що російські туристичні оператори говорять "оптимістичні" дані. Там намалюють "зростання продажів" на путівки в Крим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тривоги почастішають: Росія накопичила "Циркони" в окупованому Криму

"Зараз ситуація така, що путівки важко продаються. Ми робимо на них знижку 30-40 відсотків. У нас і раніше путівки на весну були дешевші, ніж літні, але зараз будь-які продати важко. З бюджетниками питання теж неоднозначне. До нас, наприклад, відмовилися їхати люди з інвалідністю з Московської області. Кажуть, що скоро приїдуть люди з підтоплених регіонів Росії", - сказав менеджер по продажу путівок санаторію в Ялті.

Так званий "міністр курортів і туризму Криму" Вадим Волченков на федеральній селекторній нараді окупантів назвав туристичний сезон 2024 року "не простим, але цікавим". Він визнав, що є проблеми з безпекою та готовністю курортної інфраструктури до прийому туристів.

Бійці висадилися у Криму у рамках спецоперації.

Головне управління розвідки з взаємодією з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає, повідомили у ГУР.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни не хочуть їхати в окупований Крим на відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути