середа, 15 травня 2024 09:11

Обстріляли аеродром окупантів у Криму - почались пожежі

Обстріляли аеродром окупантів у Криму - почались пожежі
Уночі атакували аеродром "Бельбек". Фото: "Кримський вітер"

У районі військового аеропорту "Бельбек" під окупованим Севастополем внаслідок ракетної атаки у ніч на 15 травня сталися пожежі.

Основні вибухи були о 01:55 - 01:56. Також могло працювати російське ППО. Після цього протягом 15 хв продовжувалися тихіші вибухи, схожі на детонацію боєприпасів. Про це пише канал "Кримський вітер".

"Місцеві жителі бачили заграву. Друга хвиля атаки тривала до 02:35. Вибухи були чутні в Євпаторії та Бахчисарайському районі", - йдеться у дописі.

Окупаційна "влада" Севастополя заявила про "падіння уламків збитої ракети у приватному секторі на вулиці Федорівській". Постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищено російського генерала - деталі удару по аеродрому "Бельбек"

Моніторингова група "Кримського вітру" вказала на супутникових знімках три осередки пожеж у районі злітної смуги та місць стоянок літаків.

На супутникових фото за годину після ракетної атаки по аеродрому видно, що вогнищ пожежі у районі стоянок літаків побільшало. Самі пожежі стали сильніші.

У середу, 31 січня, в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Зокрема, було завдано удару по окупованому аеродрому "Бельбек". На це натякнув командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram.

Він подякував усім, хто долучився до ударів по аеродрому в окупованому Криму. Раніше про ракетну атаку повідомляли самі окупанти.

Зараз ви читаєте новину «Обстріляли аеродром окупантів у Криму - почались пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути