пʼятниця, 07 травня 2010 18:42

Вінницький губернатор взяв $1 млрд на ремонт доріг – Тимошенко

Вінницький губернатор взяв $1 млрд на ремонт доріг – Тимошенко

7 травня біля будівлі Вінницької облдержадміністрації з 8-ї ранку зібрались представники "Партії Регіонів".

Стояли з прапорами своєї партії. З двох палаток роздавали газети та листівки. Трохи вище, біля театру ім. Садовського, зібрались прихильники Юлії Тимошенко. Вони теж стояли з прапорами.

Там проходила зустріч Тимошенко з керівниками Вінницького осередку партії. Коли машина екс-прем'єрки під'їжджала до кінотеатру ім. Коцюбинського, де знаходиться прес-клуб (саме там відбувалась прес-коференція - Gazeta.ua), регіонали свистали, гуділи та вигукували "Ганьба!"

Під час прес-конференції Тимошенко зізналась, що тричі змінювалась адреса приміщення, де мала відбутись зустріч з журналістами.

"Як тільки Демішкан (голова облдержадміністрації Володимир Демішкан - Gazeta.ua) дізнавався, де має пройти зустріч, якимось чином перешкоджав нам. Особисто я не знайома з вашим губернатором, але оці молодики, куплені за 100 гривень, які кричать образливі слова та чимось кидаються, - це і є обличчя Демішкана", - сказала вона.

Лідер опозиції згадала, що в ті часи, коли вона стала прем'єр-міністром, побачила по документам 1 млрд доларів запозичених коштів на ремонт доріг.

"Тоді Демішкан очолював "Укравтодор". І наш уряд мав повернути ці кошти через 2 місяці. Зрозуміло, що така сума не могла піти на наші дороги. Судячи з їх якості. Мені буде неприємно, якщо ваш губернатор буде ламати Вінниччину через коліно. Як Янукович Україну", - заявила вона.

Нагадаємо, що 7 травня Юлія Тимошенко у Вінниці пояснила чому збирає великий мітинг перед Верховною Радою наступного вівторка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вінницький губернатор взяв $1 млрд на ремонт доріг – Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути