четвер, 29 квітня 2010 18:37

Учителів нагородять у вересні

Із 19 до 30 квітня оргкомітет регіонального конкурсу "Галицький проект-2010" приймав роботи педагогів із Західної України. Серед учителів проведуть змагання, хто краще вміє використовувати комп"ютерні технології та Інтернет на уроках. Педагоги повинні застосувати знання, отримані на тренінгах за програмою "Intel. Навчання для майбутнього".

— 2 тисячі педагогів зі Львівщини щороку проходять навчання за цією програмою, — розповідає член оргкомітету та журі конкурсу, викладач Львівського обласного інституту післядипломної педосвіти Маргарита Носкова, 38 років. — Торік провели конкурс серед учителів-випускників Львівщини. Цього року до участі запросили вчителів із Волинської, Івано-Франківської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Запропонували їм тему "Моя мала Батьківщина".

Оцінювання робіт відбувається в онлайн-режимі на сайті конкурсу galproject.iteach.com.ua.

Кожен член журі виставляє бали, їх сумують і одразу відображають у таблиці оцінювання конкурсних робіт. Члени журі не мають можливості бачити оцінки колег і вносити правки. У фінал увійдуть ліпші сім робіт у номінаціях "Кращий навчальний проект", "Кращий виховний проект", "Проект від тренера" та "Проект на задану тему". З їх числа оберуть переможця та призерів конкурсу. Імена оголосять 5–7 червня. У вересні вчителів урочисто нагородять.

Зараз ви читаєте новину «Учителів нагородять у вересні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути