Ексклюзиви
понеділок, 30 вересня 2013 00:45

Для першого танцю молодятам пропонують холодні фонтани

25-річні Катерина та Максим Головаті з райцентру Перемишляни місяць тому відгуляли весілля. Піротехніку для урочистості замовляли в "Агенції Свято-феєрверк". Фахівці компанії контролювали, аби все добре спрацювало.

— До весілля готувалися близько року, — розповідає Катерина. — Вибирали зал, шукали сукню та костюм, складали списки гостей. Хотілося, аби все пройшло на найвищому рівні. За три дні до свята перечитувала план, як має все виглядати. Один із пунктів — феєрверк. Запитала чоловіка, чи придбав піротехніку. Сказав, що забув. Почали сваритися. У наш конфлікт утрутився його товариш, свідок на весіллі. Набрав номер телефону "Агенції Свято-феєрверк" і замовив усе необхідне. Весілля було схоже на казку. Оператор нам дав диск із відео. Момент із феєрверком, напевно, разів зо 20 передивлялися.

Під торговою маркою "Агенція Свято-феєрверк" працюють кілька підприємців. Понад 10 років продають піротехнічні вироби та надають послуги з їх використання. Вони єдині ввозять продукцію в Західну Україну безпосередньо з Китаю.

— Ще кілька років тому українці були не обізнані з правилами поводження та використання піротехнічних засобів, — каже керівник "Агенції Свято-феєрверк" у Рівному Олександр Сачук, 43 роки. — Влада ніяк не врегульовувала їх обіг в Україні. Було багато випадків травмування та каліцтва наших громадян. У своїй діяльності приділяємо багато уваги пропаганді безпечного поводження з піротехнікою. Усі наші вироби сертифіковані, є у каталозі. Продукцію виготовили найкращі китайські виробники з якісного матеріалу.

"Агенція Свято-феєрверк" має офіси у Рівному та Львові. Працівники допомагають підприємствам і підприємцям оформити необхідні документи щодо торгівлі побутовими піротехнічними виробами. На сайті агенції є відеоролики, де можна подивитися салюти й феєрверки в дії. Там замовляють набори петард, фонтанів, хлопавок, професійних салютів. В "Агенції Свято-феєрверк" пропонують палаючі фігури за ескізом замовника, холодні фонтани для першого танцю молодят.

 

"Агенція Свято-феєрверк"

м. Львів, вул. Крехківська, 3а,

тел. 0(97) 64 51 780

вул. Городницька, 47,

тел. 0(97) 71 28 769

м. Рівне, вул. Орлова, 2 (2-й поверх), тел./факс 0(362) 63 55 73

Зараз ви читаєте новину «Для першого танцю молодятам пропонують холодні фонтани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути