Ексклюзиви
понеділок, 30 вересня 2013 07:45

"Як сказати хлопцеві, що я його люблю, на українській мові?"

Серед найпопулярніших запитів, які жителі Львівської області вводять на пошуковому інтернет-сайті "Яндекс", виявилися: "Как перевести на русский слово "прымхы?", "Як знайти свою мету в житті?", "Мій кіт їсть кактус, що робити?", "Як сказати хлопцеві, що я його люблю, на українській мові?", "Де у Львові засмагають?".

— Щодня пошуковиком користуються 250 тисяч жителів області, — каже представник компанії Наталія Журавльова, 34 роки. — Найчастіше, як і більшість українців, шукають соціальні мережі та порнографію. Купити будь-що в інтернеті хочуть у 15 разів частіше, ніж продати. Цьогоріч найзатребуваніші речі для покупки — авто, квартири, амінокислоти, картини, монети. Продають мисливські рушниці та порох, запчастини до авто, ягоди, дрова, кирзові чоботи.

При пошуку роботи львів'яни зазвичай не зазначають вакансії. А якщо вказують, то це — офіціант, будівельник, водій вантажівки, промоутер, продавець-консультант.

— Найчастіше шукають роботу в рідному місті. Влітку хочуть працевлаштуватися в Криму. Також цікавляться вакансіями в Польщі та Росії. Значно рідше — у Києві, — продовжує Наталія. — Цікавляться рецептами місцевих страв: закарпатської чачі з грушок, варення з груш, кабачкової ікри. В десятку найпопулярніших страв на Львівщині не потрапили ті, які часто шукають в інших регіонах країни: сирники, сирна запіканка, лазанья.

Зараз ви читаєте новину «"Як сказати хлопцеві, що я його люблю, на українській мові?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути