середа, 10 березня 2010 13:42

У Харкові до Євро-2012 гуртожитки перетворять на 4-зіркові готелі

У Харкові до Євро-2012 гуртожитки перетворять на 4-зіркові готелі

Представники компанії UMET Logistics, яка є структурним підрозділом УЄФА, Крістофер Гіббонс і Георгій Пирог, а також представник TUI Travel PLC (офіційне агентство з розміщення цільових груп сім"ї УЄФА) Михайло Щепанскі оглянули потенційні готелі, в яких на період проведення Євро-2012 будуть жити організатори телетрансляцій.

У Харкові експерти УЄФА відвідали 4-зіркові готелі "Мир" і "VIVA club", а також студентські гуртожитки N12 та N14 Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого.

Після завершення реконструкції та будівництва вони будуть відповідати категорії "4 зірки". Крім цього, інспектори оглянули будівлю дитячої футбольної академії ФК "Металіст", що знаходиться безпосередньо на території ОСК "Металіст", де планується розмістити медіацентр.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що Президент УЄФА Мішель Платіні наступного місяця відвідає Україну. У рамках візиту також заплановано поїздку до Харкова.

За матеріалами terrikon, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Харкові до Євро-2012 гуртожитки перетворять на 4-зіркові готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути