пʼятниця, 26 лютого 2010 16:15

Львівські лікарні отримають 24 млн. на Євро-2012

Львівські лікарні отримають 24 млн. на Євро-2012

Львову, Києву, Донецьку і Харкову на розвиток медицини до чемпіонату Європи з футболу 2012 року виділять з цьогорічного бюджету 134, млн грн. З них 24 млн. грн отримають львівські лікарні. Про це розповів під час брифінгу в Львівській лікарні швидкої допомоги віце-прем"єр міністр Іван Васюник.

У Львів Іван Васюник приїхав із робочим візитом. Відвідав Львівську лікарню швидкої допомоги. З міським головою Львова Андрієм Садовим та начальником міськуправління охорони здоров"я Володимиром Зубом провели коротку нараду.

"Торік через кризу ми не змогли повністю фінансувати усі об"єкти Євро-2012. Фінансували будівництво доріг та стадіонів. Якби уряд перестав виділяти кошти на ці сфери ми могли б втратити Євро. Тепер же пріоритетними у фінансуванні будуть заклади охорони здоров"я", - переконує віце-прем"єр-міністр.

"З цих 24 мільйонів гривень 9 мільйонів будуть виділені на онкоцентр, 9 – на кардіоцентр, 6 – на 8-му міську клінічну лікарню. Цього року держава виділить цим установам по 2,7 мільйона гривень за минулий рік, коли не відбулося обіцяної централізованої закупівлі обладнання, і закупити 11 імпортних машин швидкої допомоги", - розповів Зуб.

Згодом у Львові проведуть загальноукраїнську нараду з питань підготовки концепції медичного забезпечення до Євро-2012. Дати проведення ще не визначили.

Зараз ви читаєте новину «Львівські лікарні отримають 24 млн. на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути