четвер, 08 жовтня 2009 17:08

Віктор Федас напився бензину

4-річний Віктор Федас із села Вітковичі Березнівського району Рівненщини потрапив у реанімацію з гострим отруєнням. У вівторок увечері хлопчик бавився на подвір"ї і побачив пластикову пляшку з бензином. Подумав, що це вода, і надпив.

Віктору стало зле, нудило, у роті пекло.

Батьки одразу повезли його до районної лікарні.

— Дитині одразу промили шлунок, — каже чергова медсестра. — Наступного дня перевели до дитячого відділення. За день-два відпустять додому.

26 вересня дворічний хлопчик із райцентру Костопіль Рівненщини отруївся клофеліном. Того ж дня в реанімаційне відділення Івано-Франківської дитячої обласної лікарні поклали 1,5-річну дівчинку з села Медуха Галицького району. Дитина з"їла отруту для мишей.

— Такі випадки часто трапляються. Діти, залишаючись без нагляду дорослих, труяться медичними препаратами, засобами побутової хімії. Торік кілька випадків закінчувалися летально, — каже Галина Омельчук, 41 рік, із прес-служби МНС в Івано-Франківській області.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Федас напився бензину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути