середа, 03 червня 2009 14:58

Видрін показав мускули і квартиру за півмільйона доларів (ФОТО)
5

Політолог і заступник Секретаря РНБО Дмитро Видрін дав інтерв"ю "Газеті по-українськи". Він висловив свою позицію щодо можливого створення коаліції БЮТ і Партії регіонів. Також оцінив шанси на перемогу окремих кандидатів у президенти України.

До офісу на вул. Жилянській Видріна привезли на чорному "лексусі". У 3-кімнатній квартирі під номером 2 його офіс. В одній з кімнат на полицях стоять фото політолога зі своєю донькою й онукою, Віталієм Кличком, Юлією Тимошенко.

Розповів, що глава уряду на нього образилась.

"Тимошенко на меня обиделась. Жену поздравляет на праздники и дни рождения, а меня уже нет", - сказав заступник секретаря Ради нацбезпеки й оборони.

Два роки тому Видрін ще був у команді прем"єрки. У 2006 році навіть став нардепом від БЮТу. Однак, не потрапив до нинішнього парламенту, бо виступав проти проведення дострокових парламентських виборів.

Також є чорно-білий знімок молодого Дмитра Видріна, на якому він демонструє свої мускулисті руки. Незважаючи на 60-річний вік, колишній депутат перебуває у чудовій фізичній формі і зараз - похвалився своїми біцепсами кореспонденту "ГПУ".

З квартири Видріна можна вийти у невеличкий дворик із фонтанчиком та виноградом. Подвір"я вистелене штучним покриттям, стоїть завішена сіткою бесідка.

"Я вывез отсюда три грузовика дерьма, - показав він на чистий двір. - Ко мне пришли соседи сверху и говорят: "Заплатите нам". Говорю: "За что? За то, что раньше вы здесь дышали дерьмом бомжей, а сегодня свежим воздухом?"


Це приміщення політолог купив 8 років тому за $30 тис. Видрін розповів, що зараз воно коштує близько півмільйона доларів.

Розгорнуте інтерв"ю з Дмитром Видріним читайте у "Газеті по-українськи" в п"ятницю, 5 червня.

Усі фото: Андрій Шматов

Зараз ви читаєте новину «Видрін показав мускули і квартиру за півмільйона доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути