Хачеріді не зможе грати довго

Бракує технічного багажу

Євгену Хачеріді у липні виповниться 34 роки. У такому віці гравці думають більше про гроші, ніж про славу. У Євгена вийшло ні те, ні се. Його останній варіант з "Динамо" Брест виявився і без грошей, і без слави.

Настав час подумати про те, як піти красиво. Не перекреслити своє спортивне ім'я та імідж, які він заробляв довгими роками й працею. Бо в такому віці імідж втрачається після пари невдало зіграних матчів. Не треба дивитися на Мілевського й Селезньова – це не найкращі приклади.

У віці Євгена гравці дограють на старому технічному багажі. Однак у випадку з Хачеріді це навряд чи пройде. Женя не мав хорошої дитячо-юнацької школи. Фактично, він самородок із Мелітополя. Тому з віком йому буде важче, ніж іншим.

Я не знаю, що може бути після футбольної Білорусі. Хіба Монголія, Киргизстан чи Молдова. Але хіба це варіанти для Євгена? Йому треба шукати роботу поближче до батьківщини, більше часу проводити в родинному колі. Вже зараз Хачеріді мусить замислитися про майбутнє. Він недурний хлопець, і має це розуміти.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі