Майстер-клас для порохоботів

Нещодавно був створений Мінстець. За логікою війни, дане відомство мало б зайнятися її інформаційним виміром, але перетворилося на піар-агенство олігархії, існуюче щоправда із наших з Вами податкових надходжень.

Останнє ноу хау Мінстеця – формування армії порохоботів, гордо названої "Інформаційні війська України". http://vk.com/i.army

Я візьму на себе сміливість і запропоную цій армії інтернет-тітушок смислові шпаргалки, що допоможуть відповісти на основні незручні питання.

1. Гривня падає у крутому піке? Китайська мікрохвильова пічка тепер дорожча за вашу місячну зарплату?

Не страшно, низький курс гривні та рабська праця принесе надприбутки експортерам і можливо вони люб'язно нададуть вам можливість підмітати у їхніх палацах, драяти туалети та глядіти їхніх дітей. Крім того, харчуватись можна й ріпкою, картоплею та макаронами. Чай та каву пити простим смертним взагалі необов'язково. Не все так погано, раби!

2. Де люстрація? Геть засилля старорежимних чиновників-корупціонерів!

Яка люстрація під час війни?! Досить мутити воду та сіяти паніку! Ми не можемо отак от запросто розкидатися досвідченими кадрами. Це ж так ми дезорганізуємо всю роботу правоохоронних органів та виконавчої вертикалі. Де ми швидко знайдемо людей із профільною освітою та досвідом? В Грузії та Литві геніальні кадри вже закінчуються.

Крім того, корупція проникла в усі сфери нашого життя й швидке її викорінення призведе до колапсу в сфері будівництва, торгівлі, нарокообігу, проституції. Люди втратять роботу, а криша традиційні джерела доходів. Впаде купівельна спроможність ментів, суддів та олігархів, настане економічна криза.

Радикальна боротьба з корупцією грає на руку Кремлю! Активісти та правозахисники – підлі зрадники, які посягають на самі основи нашого порядку! Геть розмови про люстрацію!

3. Порошенко – брехун, який не виконав жодної обіцянки.

Порошенко – це Україна! Опоненти Порошенка – це вороги України, феесбешні агенти, запроданці! Зараз війна! Не можна критикувати Порошенка! Це військовий злочин! Це зрада! Як би не він і не його м'яка позиція щодо Путіна, армія Росії вже б топтала бруківку Львова та Чернівців. Ми ніколи не переможемо Росію, ми повинні її задобрити поступками та налякати європейськими санкціями. Воювати з Росією – самогубство.

Усі хто вимагає відновлення територіальної цілісності України – це вороги і зрадники України!

4. Мінські домовленості – незаконні, позаяк не були ратифіковані парламентом України та передбачають порушення територіальної цілісності держави.

Що за дитяча маячня? Критикувати зовнішню політику Порошенка може тільки проплачена ФСБ дурна школота! Ми ж просто всього не знаємо. Там такі серйозні геополітичні розклади, що вам не можна того всього знати. Це така висока політична кухня, а Порошенко він дуже досвідчений, просто вірте йому і все. Його не треба контролювати, вже ж сказано було вам, раби, він дуже досвідчений і мудрий. Не лізьте не в свої справи.

5. Порошенко веде Україну до соціально-економічної катастрофи.

А хто замість нього та його команди? Ви бачите гідного лідера? Та вони ж всі маргінали! У них немає капіталів, а значить вони імпотенти. Багатий – це ознака працездатності, ефективності. Хто може завісити всю країну біг бордами, той і сильний. Треба завжди голосувати за грошовитих, бо вони чогось досягнули в цьому житті.

Він думає про нас! Він посивів, ось доказ. Він переживає, він турбується.

6. Україна втратила тисячі найкращих своїх синів у двох котлах.

Не треба сіяти паніку! Генштаб знає, що робить. Критикувати Генштаб не можна, бо це на руку Путіну. Інформація про значні втрати запускається Лайфнюз та Раша тудей. У нас мінімальні жертви. Ні, насправді втрат взагалі немає.

Наша армія скоро переможе Путіна навіть не сходячи з місця. Рано чи пізно у росіян закінчаться всі боєприпаси до градів, а також матеріали з яких їх можна зробити. Тоді ми візьмемо Москву голими руками.

7. Чому б не визнати війну війною?

Ні в якому разі не можна, бо Путін введе війська.

Крім того, МВФ не дасть кредит. Олігархи не зможуть його розікрасти, потім витратити. Відповідно впадке українська економіка.

У нас дипломатична перемога: ЄС вже 237 раз висловив стурбованість подіями в Україні. Ми перемогли. Ціною тисяч життів наших бійців ми нарешті показали всьому світові агресивну сутність Росії.

І наостанок: якщо Вас загнали у глухий кут неспростовной критикою вождя є остання найнадійніша теза: "Іди воюй Чому ти не на передовій?!"

Продовженя буде...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі