Послання вишеватнікам

Дорогі (в буквальному смислі цього слова) прихильники Петра Порошенка. Усі ті, хто криком кричав "нерозхитуйтечовен, гетькремлівськихпровокаторів, нівоєнномустану,боМВФнедастькредит, заграніцанампаможет".

Відчуваєте, як течуть струмочки на ваших руках? Це кров українських солдат та офіцерів, яких загнав в могилу ваш вибір. Це сльози матерів, дружин, дітей, які осиротіли назавжди.

Це ваш Муженко і ваш Полторак, як мантру, повторювали: "усе під контролем" в той час, як Росія стягувала до Дебальцевого своїх орків та техніку. І ті орди генералів-совків, що за останній рік не спромоглися народити хоча б подобу воєнного замислу – вони теж ваші.

Забороняєте критикувати порошенківський Генштаб, вішаєте на всіх адекватних людей ярлики кремлівських провокаторів - гайда в окопи, повоюйте трохи під керівництвом вашого вождя та його генералітету. Свідомість до вас швидко повернеться.

Втім, можливо ви зараз тихенько мовчите, вважаєте себе обдуреними, а відповідно й невинними.

Мушу вас засмутити - ви голосували за цю команду олігархів, їхній мир з Путіном та зрадницькі торги за терени нашої Вітчизни. Тож несете усю повноту відповідальності за свій вибір.

Хочете заспокоїти сумління – виходьте на вулицю разом з родичами українських воїнів і приводьте до тями вашого лідера. Нехай рятує Україну, або йде геть.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі