Якби хлопці, які прострілювали Майдан, слухали не "Любе"

Зараз було би логічно бойкотувати російських виконавців в ефірі.

Те, що в Москві роблять якість, - не те що міф, це омана в голові. Вона виникає, бо російська музика весь час звучить з усіх носіїв. А українська тотально відсутня, наче вона гірша. Та варто послухати українських виконавців - попсових, рокових - стає зрозуміло, що це надумана історія.

Навіть якщо поставити поруч українського і російського попсовика - другий сильно програє: одяг жлобський, зі стразами не в тему, музичка зроблена вся одним композитором типу Ігор Крутой, а це явно не модний прогресивний парєнь. Світ живе в ХХІ столітті. Якість роблять у Нью-Йорку, Лондоні, Токіо, а ніяк не в Москві.

Попса - це димова завіса путінського режиму. Якби хлопці, які прострілювали Майдан, слухали не групу "Любе", а українські пісні, можливо якась клепка появилась би в голові. Що не варто людей вбивати тільки за те, що вони хочуть бути нормальними людьми і що вони українці.

Тому ось і кажу тим, хто стверджує, що не пускати сюди кремлівських подпєвал недемократично: залишити все, як є, - оце недемократично. Російське - тотально в ефірі, а наші реальні стильні артисти у підпіллі. Російські попсовики повивозили звідси сотні мільйонів доларів. А українські не знають, де знайти кошти, щоб записати альбом.

Здорова конкуренція може початися, коли відсоток українського і російського в ефірі буде 50 на 50.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі