Василь Горбаль дав "майстер-клас з голосування" депутатам Київради

Депутати Верховної Ради від Партії Регіонів показують клас своїм молодшим братам – депутатам Київради від тієї ж партії, як треба голосувати один за одного.

Депутат Верховної Ради від Партії Регіонів Василь Горбаль показав клас депутатам Київради, прийшовши на їхню сесію, голосуючи за відсутніх на сесії депутатів від цієї партії. Василь Горбаль проігнорував усі можливі норми, зокрема те, що депутат має право голосувати виключно сам за себе, депутат з однієї ради не має права голосувати за депутата іншої, а також не має права залишати свою картку, або користуватися карткою іншого депутата. Голосував Горбаль за 5 різних питань, пов'язаних із передачею 5 земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю "Гільдія нерухомості" для будівництва та експлуатації автозаправного комплексу в м. Києві.

Нагадаємо, що Василь Горбаль, колишній голова Київської міської організації Партії Регіонів півроку очолював Львівську облдержадміністрацію, попередньо не склавши повноваження народного депутата України. Таким чином, поки Горбаль головував на Львівщині, народні депутати від Партії Регіонів регулярно голосували за нього у Верховній Раді.

Тим, що депутати від провладної більшості, постійно порушуючи норми Конституції, голосують один за одного у Верховній Раді вже нікого не здивуєш. Проте Василь Горбаль вирішив використати свій багатий досвід партійного та регіонального управління і удосконалити методи роботи Київради. 15 грудня 2011 року, вперше в історії  депутат Верховної Ради України голосував карткою депутата Київради.

Головуюча і більшість депутатів Київради жодним чином не відреагували на це.

Депутати від фракції "УДАР" Віталія Кличка повідомили про цей "майстер-клас з голосування" народного депутата Олександра Чорноволенка, голову Київської міської організації Народного Руху України

Нагадаємо, що Київська міська організація НРУ є одним із засновників виборчого блоку Віталія Кличка "УДАР" на дострокових виборах до Київради 2008 року.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі