вівторок, 27 грудня 2016 16:34

У США спалахнули масові бійки за різдвяні знижки

У США спалахнули масові бійки за різдвяні знижки

Американські торговельні центри стали ареною масових бійок через святкові знижки на Різдво, повідомляє Daily Mail. Інциденти трапилися 26 грудня в різних містах всієї країни.

Так, у Північній Кароліні сотні відвідувачів торговельного центру евакуювали через масову бійку. Конфлікт стався між двома групами підлітків. Вони не змогли поділити речі, за зниженою ціною виставлені на різдвяний розпродаж.

Близько 10 підлітків побилися і в одному з торговельних центрів Манчестера, штат Коннектикут. Під час спроби розборонити молодь постраждав поліцейський. Відвідувачів евакуювали, порушників заарештували.

Тисячі людей кинулися тікати від масової бійки з торговельно-розважального центру в Нью-Джерсі. Буцімто чули звук пострілу. На місце події прибув спецназ. Порушників виявити не вдалося. 8 людей дістали поранення. Згодом виявилося, що ніхто не стріляв. Насправді хтось кинув на підлогу стілець, чим зумовив паніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що купувати під час новорічних розпродажів

7 підлітків заарештували в торговельному центрі "Аврора", штат Іллінойс. Тут зав'язалися кілька бійок за участі юнаків. Свідками конфліктів стали кілька сотень відвідувачів.

У штаті Огайо бійка спалахнула поблизу фуд-корту. Поліція застосувала сльозогінний газ. Аналогічний інцидент стався в окрузі Нассау, Нью-Йорк. Поранили 7 осіб.

Чи є зв'язок між усіма цими випадками, поки що невідомо.

Раніше масові бійки в США зафіксували під час грандіозного розпродажу в "чорну п'ятницю".

Зараз ви читаєте новину «У США спалахнули масові бійки за різдвяні знижки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути