Ексклюзиви
середа, 30 листопада 2016 17:15

Що купувати під час новорічних розпродажів

Що купувати під час новорічних розпродажів
Cyberspace & Time

Найбільші розпродажі - новорічні, а максимальні знижки магазини пропонують у кінці зими. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів професійний шопер і стиліст Рост Дикой.

"У новорічні розпродажі можна розраховувати на знижку 50%. Гольфи, сорочки, брюки, джинси та інші базові речі гардеробу будуть набагато дешевшими. На верхній одяг спустять ціну щонайбільше на третину. Найбільше подешевшає одяг, який доповнює образ", - говорить він.

На знижки більш як 70% можна очікувати в лютому.

"Найактивніше новорічні розпродажі проводять у перші два-три тижні після Нового року. Максимальні знижки пропонуватимуть у лютому. В магазини прийде нова колекція, а старої лишиться небагато. Знижки на неї зазвичай сягають 70%", - додає Рост Дикой.

31% українців купують фірмові товари тільки через знижку. З усіх видів акцій більшість покупців в Україні орієнтуються на знижки. Таке опитування провели в компанії Nielsen.

62% українців надають перевагу знижці в ціні з-поміж інших акцій. Торік таких було 44%. Третина опитаних зізнаються, що не мають вільних грошей після купівлі товарів першої необхідності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що пишуть про "чорну п'ятницю" в соцмережах

"Якщо вільні гроші є, їх зазвичай витрачають на одяг, відпустку чи розваги. В третьому кварталі індекс довіри споживачів в Україні знизився. Усі показники говорять про те, що очікування в українського споживача песимістичні, вільних коштів все менше. Як результат, споживач вмикає максимальний режим економії", - коментують у компанії.

Найбільше зростають покупки техніки в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Що купувати під час новорічних розпродажів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути