неділя, 12 травня 2024 08:20

Отримаєте усе бажане - які чотири знаки у ці вихідні зірвуть справжній куш

Отримаєте усе бажане - які чотири знаки у ці вихідні зірвуть справжній куш
Знайдіть цими днями більше часу для себе. Приділіть увагу зовнішності. Фото: pixabay.com

11-12 травня вчіться і обмінюйтеся досвідом. Нові навички скоро знадобляться. Знання легко засвоюватимуться.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Щоб мрія стала реальністю, доведеться братися за роботу у гарному настрої, - говорить астрологиня. - Багато рішень приймете на емоціях. Задумуйтеся над наслідками. Не час купувати авто, відкривати депозит у банку. Зачекайте. Гроші скоро знадобляться для більш важливої справи. Зможете обзавестися власною нерухомістю. Знайдіть цими днями більше часу для себе. Приділіть увагу зовнішності. Подбайте про здорове харчування й повноцінний сон. Займіться оздоровчими процедурами. Особливо корисною буде вода. Овни, Стрільці, Діви та Терези отримають усе бажане. Ці чотири знаки у ці вихідні зірвуть справжній куш".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Відвідайте місця, де народилися і виросли. Спогади про дитинство допоможуть відновитися і відкрити у собі приховані таланти. Згадайте, чого найбільше хотіли, коли закінчували школу. Зараз саме час втілювати ці плани у життя.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вдалий час, аби заявити світу про себе. Ведіть блог, у якому описуйте власний досвід. Зустрінете багато однодумців і зумієте добре заробити на рекламі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Набридатимуть гості. Не треба жертвувати власними планами через них. Почастішають отруєння. Не варто вживати у їжу сирі яйця і рибу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Таланитиме людям із добрими намірами. Той, хто замислює зробити комусь зло, сам зазнає невдач. Батьки більше уваги присвячуватимуть дітям. Це зробить стосунки у сім'ї ближчими і теплішими. Зміна погодних умов покращить настрій і самопочуття.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Цей день винагородить щедрих і терплячих. Багато чого вдаватиметься як у кар'єрі, так і в особистому житті. Краще відмовитися від придбання нового одягу. Прогадаєте з розміром.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Бажаного досягнуть люди практичні, які люблять комфорт і не ризикують грішми. Вас випробовуватимуть на порядність. Залишайтеся чесними з рідними і самими собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Впливові та багаті: кого озолотить останній місяць весни

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Усі навколо багато обіцятимуть, але мало що виконають. Покладайтеся тільки на себе. З'являться сили та можливості щось змінити на краще. Не проґавте свій шанс. Наплануйте побільше справ.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

На вас чекають процвітання та унікальні можливості. Гаманець наповниться перед вихідними. Не беріть чужого. Що б ви не знайшли, намагайтеся повернути це власнику.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

День загострення конфліктів між старшим і молодшим поколіннями. Майте терпіння. Не наговоріть дітям зайвого. Дозвольте їм учитися на своїх помилках. Стежте за тим, що говорите. Те, що скажете по секрету, скоро використають проти вас.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Це день суперможливостей. Те, чого досягнете у суботу, допоможе вам впевнено почуватися увесь місяць. Турбуватиме мігрень. Не затягуйте з візитом до лікаря.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Довіряйте інтуїції. Перестаньте шукати вигоду у всьому. Не заставляйте інших жити за вашими правилами. Записуйтеся на курси іноземних мов, вчіться водити авто. Ці знання допоможуть збільшити заробітки у майбутньому.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Легко попадатимете під вплив інших. В особистому житті вируватимуть мексиканські пристрасті. У вас закохуватимуться люди, на яких ви навіть не звертали увагу. Ті, кого покохаєте ви, можуть проігнорувати ваші знаки уваги.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Отримаєте усе бажане - які чотири знаки у ці вихідні зірвуть справжній куш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути