субота, 04 лютого 2017 17:54

Трамп обіцяє відновити міграційний указ

Трамп обіцяє відновити міграційний указ

Президент США Дональд Трамп пообіцяв відновити дію указу про заборону в'їзду у США громадянам 7 країн, який був тимчасово зупинений Федеральним судом в Сіетлі.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Думка цього так званого судді, який по суті відкинув дотримання законів у нашій країні, є безглуздою, і це буде скасовано. Коли країна більше не може сказати, кому в'їжджати чи виїжджати, особливо з міркувань безпеки, то це - велика біда", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Указ Трампа анулював більше 100 тис. віз

Федеральний суд в Сіетлі, штат Вашингтон, призупинив дію указу президента США Дональда Трампа, в якому той розпорядився припинити прийом біженців та видачу віз громадянам семи держав, населених переважно мусульманами. Дію указу призупинено по всій країні доти, доки не буде розглянуто позов, поданий в цей суд місцевою прокуратурою. У позовній заяві вимагається визнати основні положення указу неконституційними й скасувати його. Так, прокурор штату Вашингтон Боб Фергюсон заявив, що тепер люди, що потрапили під дію указу Трампа, знову зможуть звертатися за візами.
Зараз ви читаєте новину «Трамп обіцяє відновити міграційний указ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути