понеділок, 05 вересня 2016 19:18

Президент Філіппін публічно принизив Обаму

Президент Філіппін публічно принизив Обаму

Президент Філіппін Родріго Дутерте на прес-конференції публічно образив президента США Барака Обаму за його критику методів боротьби філіппінських влади з наркоторгівлею.

Про це повідомляє "The Telegraph".

Він назвав Обаму "сином шл*хи" через його наміри в рамках Східноазіатського саміту в Лаосі підняти питання про методи боротьби філіппінської влади з наркоторгівлею, в результаті якої тільки за 2 місяці загинули 2,4 тис. осіб.

"Ти повинен виявляти повагу. Не треба кидатися питаннями і заявами. Син шл*хи, я прокляну тебе на цьому форумі. Ми будемо валятися в грязі, як свині, якщо ти зробиш таку заяву", - сказав Дутерте Обамі.

Він сказав, що Філіппіни є незалежною державою, а не колонією США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обама поговорив із Путіним про Україну

Зустріч Обами з президентом Філіппін мала відбутися на полях саміту в Лаосі 6 вересня. Лідер США у відповідь на заяву Дутерте попросив свою делегацію оцінити, наскільки продуктивним буде ця зустріч.

При цьому на початку минулого місяця Дутерте називав гомосексуалом і "сучим сином" американського посла Філіпа Голдберга за підозру у втручанні у внутрішню політику Філіппін.

Нагадаємо, США не досягли прогресу у переговорах з Росією щодо Сирії, на який сподівався ", незважаючи на "цілодобову роботу".

Зараз ви читаєте новину «Президент Філіппін публічно принизив Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути