понеділок, 04 березня 2013 00:45

"Взимку ношу чорні, влітку — тільки світлі"

Автор: фото: Аріна Кантоністова
  Наталія Добринська приїхала на сесію Вінницької обласної ради 19 лютого із сумкою фірми ”Луї Віттон”. Каже, має п’ять таких сумок
Наталія Добринська приїхала на сесію Вінницької обласної ради 19 лютого із сумкою фірми ”Луї Віттон”. Каже, має п’ять таких сумок

Найдорожчі сумки серед відомих жінок Вінниччини носить депутат обласної ради 30-річна Наталія Добринська. На сесії її помітили із сумочкою фірми "Луї Віттон". Такі коштують від 9 тис. грн.

— У мене є п'ять сумок "Луї Віттон", — розповідає Наталія Добринська. — Першу сумку цієї фірми подарували чотири роки тому. Я зрозуміла, що закохалася саме в цей бренд і ніякі інші мені не потрібні. Маю одну велику. Її ношу на сесії чи якісь важливі зустрічі, коли треба з собою брати папери. Одну білу, теж достатньо велику, решта невеличкі сумочки— клатчі, які беру переважно на вечірки чи зустрічі з друзями.

44-річна Лідія Діденко, директор Департаменту охорони здоров'я та курортів Вінницької облдержадміністрації, носить чорну лаковану сумку "Версаче" за 5 тис. грн.

— Діловій жінці достатньо двох сумок — чорного та білого або бежевого кольорів. Моїй уже три роки, але сказати про це може лише той, хто слідкує за модою. Саме тоді було модним лаковане взуття та сумки. Люблю, щоб сумка була вмєстітєльна, бо з собою ношу папери, окуляри, шоколад, гематоген, аскорбінку і невеличку косметичку. Цю сумку подарувала сестра, яка живе в Києві. Друга сестра з Лондона привезла мені білу "Валентино". Там набагато дешевше купувати, ніж у нас. Коли була в Лондоні, зайшла в магазин сумок, розгубилася. Є універсальні "Гермес-Біркін", від 60 тисяч гривень. Це класна річ, дорога. Але я таку не можу собі дозволити.

43-річна Ірина Френкель, директор Департаменту культури Вінницької міськради, сумки купує у Львові.

— Їжджу до Львова у відрядження і там купую сумки. Зараз шукаю стильний жіночий портфель. У такому зручно носити папери. Вважаю, що жіноча сумка має бути вишуканою, але вміщати в себе мішок картоплі. Восени придбала шикарну сумку під "Ґуччі". Заплатила всього 290 гривень. Колір підбираю під взуття і рукавички. Одного разу мені подарували темно-фіолетову. Вона пролежала три роки, поки я не купила туфлі такого кольору. А було навпаки, шукала сумку під туфлі. Знайшла через два роки точно таку з переливом від жовтого до темно-коричневого. Міняю сумки щосезону. Взимку ношу чорні, влітку — тільки світлі. Є також червона, зелена, жовта. Назбиралося 12. Якщо сумка дуже подобається, можу ще один сезон її поносити. Потім складаю на поличку, обробляю спеціальною маззю. За брендами не женуся. Краще купити щораз не дуже дорогу сумку, ніж носити одну за баснословні гроші. Найдорожча моя сумка за 2 тисячі, а найдешевша — 100 гривень.

61-річна Наталія Солейко, депутат обласної ради, дитячий лікар, має колекцію з дев'яти сумок.

— Брендових у мене нема. Всі сумки від 150 до 600 гривень, більшість чорні. Не люблю лакових. Підбираю до одягу і взуття. Як сподобалася сумка, можу одразу купити, неважливо чи то ринок, чи магазин. Маю кілька великих. Їх ношу, коли маю дні прийомів, бо кладу туди папки з файлами. Завжди ношу з собою ключі, мобільний, мінімум косметики та сумку для походів у магазини.

26-річна Світлана Теренчук, дизайнер одягу, має 15 сумок.

— Найоригінальніша — червона сумка з верблюжої шкіри. Мені її привезла сестра з Єгипту. Така коштує близько тисячі гривень. Більшість сумок у колекції — чорні та об'ємні. Люблю, щоб у сумку багато влазило, бо ношу з собою дитячі малюнки, помаду, дзеркало, сантиметрову стрічку. Маю лише пару маленьких — клатчів. Більшість чорні, декілька — коньячного та бежевого кольорів. Сумки купую два рази в сезон. Можу придбати як на базарі, так і в бутіку, головне, щоб мені подобалася.

4767 гривень коштує найдорожча сумка у Вінниці. Її продають у магазині "Твоє взуття" на вул. Соборній. Це фірмова сумка "Боттеґа Венета". Вона зроблена вручну зі зміїної шкіри. Всередині є гаманець, теж ручної роботи. Продають сумку сім місяців. За цей час ціну знизили на 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Взимку ношу чорні, влітку — тільки світлі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути