четвер, 25 червня 2009 18:44

Під Олегом Яремчуком обвалився балкон

18 червня 41-річний Олег Яремчук вийшов на балкон своєї квартири на вул. Пирогова, 117 у Вінниці. Запалив цигарку і сперся на перила, що трималися на поржавілих підпорах. Яремчук із частиною балкона впав з четвертого поверху.

— Під будинком були розкидані куски бетону й лежав чоловік у плавках, — згадує жителька сусіднього помешкання Світлана Будзинська. — Хоч "швидка" приїхала скоро, він помер на місці.

Жителі багатоповерхівки звинувачують у тому, що сталося, працівників ЖЕКу. Мовляв, ті не ремонтують аварійних балконів.

— Люди часто просять відремонтувати під"їзди, — говорить начальник ЖЕКу N 7 Єфим Фойгель, 60 років. — Про балкони ніхто ніколи не казав. Ми просимо мешканців самих оглядати їх, бо це приватна власність. Ми не можемо туди заходити. Якщо є відповідна заява, ми її розглядаємо.

Ремонт одного балкона обходиться в 30–35 тис. грн. Міське житлово-комунальне управління найближчим часом планує відремонтувати балкони найбільш аварійних будинків Вінниці: по вул. Коцюбинського, 5, 50-річчя Перемоги, 31, Соборній, 101. П"ятиповерхівка, в якій мешкав Олег Яремчук, зведена 1970 року. В списку аварійних її нема.

22 червня з балкона третього поверху багатоповерхівки по вул. Келецька, 7 випала 3-річна Емілія Баранецька. Вона впала на клумби. Дівчинку відвезли до обласної дитячої лікарні. Серйозних ушкоджень не виявили . Того ж дня її виписали додому.

Зараз ви читаєте новину «Під Олегом Яремчуком обвалився балкон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути