понеділок, 10 червня 2013 06:15

"На побачення витрачаю 500 гривень"

Автор: фото надане Дмитром Нікітіним
  Стилісти роблять зачіску Дмитру Нікітіну перед концертом. Найчастіше він виступає на корпоративах
Стилісти роблять зачіску Дмитру Нікітіну перед концертом. Найчастіше він виступає на корпоративах

Редакція "Газети по-українськи" визначила трійку найзавидніших женихів Вінниці. До уваги брали особисті досягнення претендентів, їхню популярність, статок. Опитали журналістів, молодь, бізнесменів та відомих людей області, врахували думку читачів, які телефонували до редакції.

Найбільше голосів зібрав вінничанин, співак та арт-директор нічного клубу "Спорт-тайм" 28-річний Дмитро Нікітін. Мешкає в однокімнатці на вул. Островського. Авто не має. Закінчив Київський національний університет культури і мистецтв. Працював зі співачками Лолітою, Іриною Білик, Катериною Бужинською, ведучим Андрієм Малаховим, ректором вузу Михайлом Поплавським, акторкою Анастасією Заворотнюк.

— Я завидний жених, це правда, лише трохи недофінансований, — сміється Дмитро.— Маю все, але не найбагатший. Авто водити не люблю, подобається, коли мене возять. Зараз користуюся таксі або знайомі підвозять. На свої доходи можу достойно утримувати сім'ю.

Зустрічаємося на літній терасі ресторану "Спорт-тайм" у центрі Вінниці. Дмитро у тонкій кофті, спортивній чорній жилетці та джинсах. Сюди завжди запрошує дівчат на побачення.

— Мені подобається відпочивати в моєму закладі, горджуся, що тут класна музика й смачна кухня. Найкрутіша молодь міста буває тут. На побачення ходжу раз на два-три місяці й лише з тими дівчатами, що мені дуже подобаються.

Дмитро щодня миє голову, голиться та відвідує солярій. Що два тижні робить манікюр.

— Знайомі кажуть, що виглядаю на мільйон. Але мільйон я не заробляю. Гарний вигляд для мене важливий. Стежу за зубами, волоссям, нігтями, люблю гламурний одяг, — поправляє охайно укладене волосся. — Обожнюю масаж. На роботі всі знають: коли нервую, треба мене помасажувати.

Курить кальян, замовляє його лише у Вінниці.

— Подобаються пишнотілі блондинки. Без усякого сорому кажу, що мені не до смаку худі тріски. Хочу, щоб майбутня дружина збитенька була, мала гарне обличчя. Останнім часом приваблюють жінки, старші за мене, — продовжує Дмитро. Знайомиться з дівчатами на власних концертах чи в нічних клубах. Свій номер телефона нікому не дає.

— Спочатку заводжу дружбу "Вконтакте", переписуємося. Коли бачу, що якісь стосунки можливі, тоді ділюся телефоном. Раніше давав номер, але дівчата могли й серед ночі подзвонити. Таке швидко набридає. Мені подобаються жінки, яких треба завойовувати.

На побачення витрачає від 200 до 500 грн.

— Дівчата скромні попадаються. Замовляють лише каву. Я ж завжди в бонус беру шампанське із полуницею чи шматочком тортика. Іноді рандеву проходять удома на кухні, — сміється Дмитро й опускає очі. — Можу приготувати свою коронну страву — салат із телятиною та спаржею.

На концертах шанувальниці дарують квіти та м'які іграшки.

— Різні сердечка, зірочки, мішки, зайчики, котенята, квіточки. Уся квартира в них, немає куди складати, тому інколи передаровую їх дітям своїх знайомих. Якось прихильниця на 23 лютого вручила срібні запонки із цирконієм. Люблю, коли дарують свічки, часто запалюю їх. Недавно хтось із моїх шанувальниць на день народження прив'язав до ручки вхідних дверей охапку гельових шариків. Відкриваю двері, а на мене цей шикарний букет. Дуже було приємно, але досі не можу вияснити, хто це зробив. Дівчатам теж роблю подарунки. Найдорожчий — парфуми "Шанель" за 1000 гривень.

По одяг артист їздить тричі на рік на ринок Сьомий кілометр під Одесою.

— Там такі поддєлкі, шо не відрізниш, чи то "Дольче і Габбана", чи шось інше, — прикриває обличчя рукою і пошепки додає: — Частина нашого шоу-бізу там скуповується. Люблю речі з камінчиками і стразами. Улюблені мої шикарні джинси від коліна кльош, збоку на всю штанину меч із камінчиків. Їх шість років тому купив на Сьомому кілометрі. Вдягаю на виступи. Найдорожчий светр у гардеробі коштує більше 1000 гривень. Він темно-синій із білими сніжинками й широким комірцем. Подарувала моя хресна.

Відпочивати їздив до Єгипту, Естонії, Фінляндії, Швеції.

— Мрію поїхати до Парижа та на якісь гарні острови. Хочу знайти дівчину для серйозних стосунків. Але одружитися поки що не готовий, бо вітер у голові. Якщо в нас будуть діти, дружині доведеться няньчити і мене, і малого. Думаю, найкраще женитися років у 40. Знаю, яке хочу весілля. Має бути з розмахом — багато гостей, на білому лімузині "хаммер". Я в білому костюмі, в нареченої буде пишна біла сукня. Усе яскраве, в квітах.

Якось подарував дівчині авто "Нісан"

Олексій Бевз, 25 років, підприємець та власник ресторану "Дрім-хауз". Має 3-кімнатну квартиру у вінницькому мікрорайоні Поділля та авто "Ауді А5 Спортбек".

— Дівчата подобаються високі, стрункі та вродливі. Вважаю, що одружуватися треба у 25-28 років. Останні місяць-два на побачення не ходжу, зайнятий роботою. Раніше ходив двічі на тиждень. Люблю запрошувати в кав'ярні, подобається "Золотий Дукат". Познайомитися з дівчиною можу в будь-якому місці. Найдорожчий подарунок, який робив дівчині, — айфон за тисячу доларів. Найбільше на побачення витратив 400 гривень у ресторані "Фазенда". Запам'ятався спільний вікенд у Львові минулої осені. Жили в готелі, гуляли по місту та відвідували кав'ярні. Страви люблю українські, сам умію готувати. Одяг купую в "Магіцентрі". Маю дві теніски синього та зеленого кольорів "Дольче Ґаббана" по 600 гривень. Ще одну білу "Марко Поло" за 1200 гривень. Джинси та ремені ношу тільки марки "Левіс". Побував майже в усіх країнах Європи, залишилося відвідати Італію, Швейцарію та Чехію.

Віктор Зізюрін, 30 років, юрист-правозахисник. Будує двоповерховий будинок у місті, авто БМВ 7.

— Ідеалу дівчини немає, але вона повинна бути акуратна та доглянута, розумна. Орієнтуюся на інтуїцію, треба її побачити, тоді зрозумію, подобається чи ні. Роздивляюся все — одяг, зачіску, чи доглядає за собою. На побачення кожну запрошую в новий ресторан. Якось подарував дівчині авто "Нісан". Хотів зробити сюрприз, замовив червону, вже мали підвезти. Але вирішив позвонити перепитати, яку хоче. Виявилося, що чорну. В останній момент міняли на ту, яку вона хотіла. Якось дівчина подарувала мені ручку "Паркер" із особистим підписом. Люблю гарний одяг, більшу частину шию на замовлення у дизайнера. Маю костюми та сорочки "Хуго Бос", "Дольче Ґабана", взуття "Луї Вітон", багато туфель ручної роботи. Відпочивати їздив до Туреччини, Єгипту, був у Перській затоці. Мрію поїхати на острів Баунті.

Зараз ви читаєте новину «"На побачення витрачаю 500 гривень"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути