понеділок, 18 червня 2012 06:00

На фестивалі з'їли тонну морозива

Автор: Фото: Поліна РОМАНОВА
  На фестиваль морозива від компанії ”Рудь” у Вінниці прийшли близько п’яти тисяч людей. Обгортки від морозива обмінювали на спеціальну валюту свята — ”рудики”
На фестиваль морозива від компанії ”Рудь” у Вінниці прийшли близько п’яти тисяч людей. Обгортки від морозива обмінювали на спеціальну валюту свята — ”рудики”

9 червня о 12.00 у Вінниці починається сімейне свято морозива. Майже п'ять тисяч людей з дітьми сходяться на широке асфальтоване подвір'я перед торговельно-розважальним центром "Мегамол". Там облаштували майданчик із розвагами та солодощами.

Свято організувала компанія "Рудь", яка є лідером серед українських виробників морозива. Такі фестивалі проводять щоліта по всій Україні шостий рік поспіль.

Надворі сонячно, лунає музика. У два ряди стоять яскраві намети. У кожному пропонують цікаву забаву — помалювати, виліпити фігурку з гіпсу, зробити тимчасове татуювання чи боді-арт, оригінальну зачіску, закинути паперове кільце на відро, пограти в баскетбол. Окремо стоять батути. Найбільше дітей із батьками біля намету з безпрограшною лотереєю. Там усі отримують подарунки — магніти, брелоки, пазли, блокноти, ложки для морозива, чохли для телефонів, чашки, рюкзаки та багато іншого.

Усі атракціони — безкоштовні. Достатньо отримати спеціальну валюту свята — "рудики". Їх дають за обгортки від морозива "Рудь".

— Жодна дитина не піде від нас із пустими руками. Усі отримають подарунки й змогу побавитися на свій смак, — каже Сергій Іщенко, директор із маркетингу компанії. — Це соціальний проект для зміцнення родинних зв'язків. Щасливе дитинство — це міцна родина та солодке морозиво.

Поміж людей ходять актори в костюмах корови Маняші, морозива "Ріжок" і клоуни. Діти із задоволенням фотографуються з ними.

На сцені виступають співаки Антон Клімік із шоу "Фабрика зірок-4", Дмитро Скалозубов із "Х-фактор" і Рената Штіфель, яка представляла Україну торік на фестивалі "Нова хвиля".

Майстер-клас із танців показують учасники шоу "Танцюють всі" Ілона та Ілля. Діти активно повторюють рухи, аплодують.

— Це класно, що є такі позитивні свята. Прийшли чимало людей. Це — показник, що люди потребують радісних, щасливих емоцій. Зараз життя не таке солодке, як хотілося б, — каже Дмитро Скалозубов. — Я люблю "Дитяче" морозиво. Нагадує мені дитинство. Відчувається смак молока. Сьогодні збираюся його з'їсти кілька пачок.

Фестиваль триває до 18.00. За цей час з'їли тонну морозива "Рудь".

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі з'їли тонну морозива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути