четвер, 08 березня 2012 00:45

Донька мера виставила фото будинку

Автор: фото з сайта www.vk.com
  Донька міського голови Крістіна Гройсман (ліворуч) з подругою Каріною Колінчук на подвірї свого будинку у Вінниці
Донька міського голови Крістіна Гройсман (ліворуч) з подругою Каріною Колінчук на подвірї свого будинку у Вінниці

У вінницького міського голови 34-річного Володимира Гройсмана дві доньки та шестимісячний син. Старша Юлія навчається в Лондоні, 14-річна Крістіна — учениця ліцею №7. Нещодавно вона зареєструвалася "В Контакте", підписалася Крістіною Найтлі. На сторінці виклала фото із закордонних подорожей, кілька знімків будинку та однокласників. Видно, що біля власного двоповерхового дому мер тримає собак породи чау-чау. На подвір'ї в нього озеро з мостом.

— Крістіна спокійна і нормальна дівчина, — розповідає учениця школи-ліцею №7, просить її не називати. — У школу носить дорогий айфон останнього покоління. Має великий гардероб, бо щодня приходить у новій кофтинці. Завжди весела, багато усміхається, любить зніматися і фотографувати інших. Уранці її до школи привозять на чорному джипі. Чула, хтось ляпнув, що вона має охоронця, але це не так. Недавно ми ходили на концерт у "Плеяду", то охорони не помітила. Ішла з усіма дітьми.

У школі Крістіну називають за прізвищем. Кажуть, її батько багато робить для закладу.

— Недавно нам зробили фонтани для питної води, — продовжує. — Клас, в якому вчиться Гройсман, образцово-показатєльний. Якось туди заглянула, то там сучасні меблі, гарний телевізор. Знаю, що Крістіна добре вчиться.

Міський голова про дружину і дітей  говорити відмовляється. На сімейних фото обличчя матері Крістіни затоноване, є кілька фотографій зі старшою сестрою Юлею, зроблені в Лондоні.

У Крістіни 283 інтернет-друзів, серед кращих — семеро дівчат. Донедавна мала власний сайт, на якому анонімно відповідала на запитання, але його закрили через малу відвідуваність.

Син губернатора 23-річний Микола Джига зареєстрований у мережі "Фейсбук" під ім'ям Нік Джига. Він товаришує зі 159 людьми. Має чотири альбоми, заходить на свою сторінку рідко. Востаннє оновлював фото два місяці тому. На них видно, що відпочивав у Швейцарії, також цього року був на морі за кордоном. На правій руці зробив кольорове татуювання підкови з написом "щасливчик" англійською мовою. На багатьох фото Джига молодший у трусах чи шортах. Із родини показує лише знімки племінниць. Працює юристом у батькового заступника Івана Мовчана.

Доньки керівника вінницького відділення "Батьківщини" Людмили Щербаківської — Іванна та Діана — теж зареєстровані в соціальних мережах. Діана навчається в Одеській юридичній академії. "В Контакте" має 325 друзів, розмістила 123 фото. Багато знімків із друзями, на відпочинку. На декількох Діана позує в купальнику. Є також кілька фото, де обнімає чорнявого хлопця.

— У мене є хлопець Богдан, він теж родом зі Жмеринки. Збираємося одружитися. Дати весілля ще не планували, — говорить Діана, 20 років.

13-річна Іванна навчається у восьмому класі школи-гімназії №1.

Зараз ви читаєте новину «Донька мера виставила фото будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути