пʼятниця, 28 серпня 2015 12:09

"Зоря" вилетіла з Варшави

Луганська "Зоря" об 11 годині ранку за Варшавою вилетіла зі столиці Польщі до Запоріжжя. Нагадаємо, вчора команда Юрія Вернидуба поступилася місцевій "Легії" і вилетіла з Ліги Європи. Матч на стадіоні "Войска Польського імені маршала Юзефа Пілсудського" завершився перемогою господарів з рахунком 3:2. 

 

 

Біля готелю, в якому розмістилася "Зоря", постійно чергували поліцейські. "Все добре. Ніяких проблем не виникало", - сказали польські правоохоронці. Машина поліції супроводжувала команду до аеропорту. 

 
 
"Зоря" другий рік поспіль не змогла вийти у груповий етап Ліги Європи. Зрозуміло, що поразка і виліт засмутили гравців і тренерський штаб луганчан. Але життя на цьому не закінчується. Ще вчора на післяматчевій прес-конференції Юрій Вернидуб зазначив, що команда робитиме ставку на чемпіонат України і знову постарається пробитися у Лігу Європи.
 
 
 
Вже у неділю "Зоря" прийме у Запоріжжі київське "Динамо". Після п'яти турів луганчани йдуть на другій позиції у турнірній таблиці. Також команда продовжує боротьбу у Кубку України. В 1/8 фіналу турніру "Зоря" зіграє з першоліговим харківським "Геліосом". 
 
Зараз ви читаєте новину «"Зоря" вилетіла з Варшави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути