середа, 11 вересня 2013 12:13

Збірна України залишила Англію без перемоги на очах у олігархів і чотирьох президентів
69

Фото: Фото: Євген Савчук

Збірна України 10 вересня зіграла внічию з командою Англії в рамках відбору на ЧС-2014. Глядачі, які заповнили вщерть "Олімпійський", так і не побачили забитих голів.

Що відразу впало в очі, так це капітанська пов'язка на руці у Олександра Кучера, який в парі з Хачеріді відповідав за центр оборони. Ярослав Ракицький почав матч на лавці запасних. Також у старті не було Анатолія Тимощука та Марко Девіча.

"Грати в повну силу Марко не міг, а в півсили не дозволяла гра" - пояснив таке рішення після гри наставник синьо -жовтих Михайло Фоменко.

Руслан Ротань не зміг відновитися і був відсутній навідь у заявці на матч. Незважаючи на це, півзахисник "Дніпра" підтримував команду на стадіоні.

Половина першого тайму пройшла під диктовку англійців. Українці дуже багато помилялися при передачах, а Андрію Пятову двічі довелося демонструвати свою майстерність після погроз з боку Джеррарда і Уолкотта. Найреальніший шанс відкрити рахунок був у Зозулі під завісу тайму, але форварду "Дніпра" не вистачило моторності після прострілу у штрафний Коноплянки.

Зовсім по -іншому команда Михайла Фоменка заграла після перерви. Вже на 50-й хвилині Артем Федецький з кількох метрів не забив головою після навісу з кутового.

"Федя, дичь!" - так відреагували вболівальники на цей епізод.

Значно гостріше заграли українці в атаці після виходу на поле на 68 -й хвилині Романа Безуса, який замінив Гусєва. Вже через дві хвилини Зозуля після передачі Романа заробив перспективний стандарт біля самої лінії штрафного майданчика, але м'яч після удару Коноплянки пролетів поруч зі штангою. Українці продовжували тиснути, але відправити м'яч у сітку воріт Джо Харта так і не змогли. Свої теж залишили в недоторканності.

Зазначимо, що на гру з'їхалися вболівальники з усієї України. Всього на матчі були присутні 69890 глядачів. З віп- ложі за грою спостерігали чотири Президенти країни - Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко і Віктор Янукович.

Були присутні також найбагатші люди країни - Рінат Ахметов, Дмитро Фірташ, Віктор Пінчук та Вадим Новінський. Серед віп -гостей був також екс -капітан збірної України Андрій Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України залишила Англію без перемоги на очах у олігархів і чотирьох президентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути