понеділок, 09 вересня 2013 22:18

Заваров "дресирував" Хачеріді на тренуванні перед матчем з Англією
16

Фото: Фото: Євген Савчук

Національна збірна України напередодні відбіркового матчу ЧС - 2014 проти команди Англії провела тренування на "Олімпійському". Для представників ЗМІ були відкриті перші п'ятнадцять хвилин.

Футболісти вийшли на поле в гарному настрої, але не могла не впасти в око гранична зосередженість, мінімум жартів і переморгуванням один з одним, чітке виконання команд асистентів Михайла Фоменка - тренера з фізпідготовки Віталія Шпанюка та Олександра Заварова. Останній утримався від звичних "загравань" з присутніми журналістами. Замість цього був максимально зосереджений на парних вправах з м'ячем у дуеті з Євгеном Хачеріді - автором дубля у ворота Сан-Марино.

Михайло Фоменко на передматчевій пресс-конференції зазначив, що всі футболісти здорові. Під питанням залишається лише участь в поєдинку півзахисника Руслана Ротаня. Чи зможе він допомогти синьо-жовтим, стане відомо в день гри.

Нагадаємо, матч Україна - Англія відбудеться 10 вересня на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Заваров "дресирував" Хачеріді на тренуванні перед матчем з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути