вівторок, 02 червня 2015 06:12

Збірна України розтоптала М'янму на Кубку світу

Збірна України розтоптала М'янму на Кубку світу
Команда Олександра Петракова набрала чотири очки у двох матчах

Молодіжна збірна України зіграла свій другий матч на Кубку світу, який зараз проходить у Новій Зеландії. Сьогодні підопічні Олександра Петракова зустрічалися з командою М´янми.

Синьо-жовті провели два різних тайми. Якщо перша 45-хвилинка завершилася без голів, то після перерви українці забили у ворота суперника відразу шість м´ячів. Дублем відзначився Віктор Коваленко. По голу провели Роман Яремчук, Валерій Лучкевич, Едуард Соболь та Артем Бесєдін. Павло Полегенько не реалізував пенальті призначене за гру рукою гравця збірної М´янми. Азіатська команда завершувала матч у меншості.

Матч США та Нової Зеландії розпочнеться о 10:00 ранку за київським часом. У першому турі українці зіграли внічию з господарями турніру - 0:0. 5 червня, у заключному турі групового турніру,  команда Петракова зустрінеться з американцями. Стартовий свисток  - о 10.00.

Відзначимо, що рахунок 6:0 не тільки виглядає красиво для українських вболівальників, але й має важливе стратегічне значення. Адже з груп у плей-офф вийдуть також чотири з шести команд, які посіли третє місце. Найкращі "треті" будуть визначатися за додатковими показниками.

Кубок світу-2015 (U20)

Група А

М'янма U20 - Україна U-20 0:6 (0:0, 0:6)

Голи: 0:1 - 51 Яремчук, 0:2 - 54 Лучкевич, 0:3 - 57 Коваленко, 0:4 - 68 Соболь, 0:5 - 71 Бесєдін, 0:6 - 77 Коваленко.

М'янма U-20 - Мьо Мін Латт, Хтіке Хтіке Аун, Тіха Хтет Аун, Нанда Чжо, Маун Маун Сое (Найн Лін Тун, 76), Ян Найн У, Чжо Мін У, Мьо Ко Тун, Аун Ту, Тан Пайн (Ян Лін Аун, 86), Маун Маун Лвін (Нан Вай Мін, 64).

Україна U-20 - Сарнавський, Качараба, Бурда, Соболь, Татарков (Лучкевич, 46), Чумак (Ткачук, 73), Полегенько, Коваленко, Кабаєв, Бесєдін, Яремчук (Габелок, 62).

Попередження: Яремчук (23), Чумак (45).

Вилучення: Тіха Хтет Аун (74).

Н. Зеландія U-20 - США U-20

2 червня, 10.00

Зараз ви читаєте новину «Збірна України розтоптала М'янму на Кубку світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути