вівторок, 02 червня 2015 03:39

Кубок світу. М'янма - Україна - 0:6

Кубок світу. М'янма - Україна - 0:6
Молодіжна збірна України розгромила М'янму ffu.org.ua

Доброго ранку вболівальникам збірної України і тим сміливцям, які о четвертій ранку вирішили прослідкувати за командою Олександра Петракова. Сьогодні синьо-жовті зіграють свій другий матч групового етапу. Раніше українці відкрили турнір поєдинком із господарями. Зустріч із Новою Зеландією завершилася з рахунком 0:0.

А сьогодні наша збірна проведе зустріч із командою М´янми. Вже кілька років представника Азії тренує німецький фахівець Герд Цайсе. Всі збірники представляють місцевий чемпіонат. Середній зріст суперника - 1,77 м. Цей факт на передматчевій прес-конференції відзначив голкіпер Богдан Сарнавський. 

"Гравці М'янми – швидкі й технічні, однак у нас є перевага на другому поверсі, та й фізично ми готові краще. Головне – додати в атакуючих діях, бо в захисті, як на мене, ми в першому турі виглядали непогано", – відзначив голкіпер, який не дав Новій Зеландії забити у свої ворота.

Якщо перший матч українці зіграли на 25-тисячному стадіоні в Окленді, то сьогодні вони переїхали у місто Фангареї. Місцева арена вміщує 8,5 тисяч вболівальників. І перед початком матчу, вона заповнена на половину. Досить багато дітей на матчі.

Кубок світу-2015 (U-20)

Груповий етап

Група А

М'янма U-20 - Україна U-20

М'янма U-20 - Мьо Мін Латте, Хтіке Хтіке Аун, Тиха Хтет Аун, Нанда Чжо, Маун Маун Сое, Ян Найн У, Чжо Мін У, Мьо Ко Тун, Аун Ту, Тан Пайн, Маун Маун Лвін.

Україна U-20 - Сарнавський, Качараба, Бурда, Соболь, Татарков, Чумак, Полегенько, Коваленко, Кабаєв, Бесєдін, Яремчук.

Команди вийшли на поле і готові розпочати матч.

Поєдинок судитиме бразилець Рікардо Маркеш.

ПЕРШИЙ ТАЙМ

1 Зміни у складі порівняно з першим матчем зовсім мінімальні. Сьогодні Петраков не випустив зі старту півзахисника Ігоря Харатіна. Зате з перших хвилин грає нападник Роман Яремчук. Атакувальний склад обрав наставник українців.

2 Фіналіст Ліги Європи у складі "Дніпра" Валерій Лучкевич, який приєднався до команди тільки у день матчу з Новою Зеландією, сьогодні також поки не гра. Чекаємо на його вихід з лавки запасних.

4 З перших хвилин українці заволоділи м´ячем і загалом без особливих труднощів проходять на половину поля суперника. Але поки у команди Олексанра Петракова не все виходять у атаці.

10 Захисники збірної М´янми завадили Бесєдіну пробити у площину своїх воріт, зате Артем заробив кутовий

11 Качараба після кутового пробивав по воротах М´янми, але м´яч пройшов далеко від штанги. Не вдалося Тарасу влучно пробити

17 М´янма освоїлася і тепер команда німецького фахівця сама переходить у наступ. Азіати грають у короткий і середній пас. Намагаються атакувати флангами.

20 Перший момент у збірної М´янми. Українцям треба відсунути гру від своїх воріт

22 Жовта для Романа Яремчука. Представник київського "Динамо" пішов у підкат у центрі поля

24 Полегенько навісив з флангу на Бесєдіна. Артем не зміг влучно пробити

25 Спочатку Бурда заблокував удар гравця збірної М´янми на лінії штрафного майданчика. Другим темпом суперник пробив повз ворота. Сарнавський просить своїх партнерів грати спокійніше і сконцентрованіше.

27 Кутовий і високий Качараба виграв висоту у мініатюрних суперників, але б´є головою вище воріт.

30 Команди грають практично без центра поля. Швидко проходять до воріт, але до реально небезпечних моментів справа не доходить.

33 Коваленко (герой півфіналу Юнацької Ліги чемпіонів у складі донецького "Шахтаря") наважився на удар з-за меж штрафного майданчика. Слабко і не точно.

35 Бесєдін чи то бив по воротах чи то навішував, але задумка Артему не вдалася.

39 Татарков заліз в офсайд

44 Євген Чумак тепер також має попередження.

45 Одну хвилину компенсував арбітр до першого тайму

45+1 Українці дуже хотіли забити гол у роздягальню і мали для цього дві класні нагоди, але обидва рази М´янму виручив воротар. Сподіваємось на швидкий гол у другому таймі. А поки можна випити кави. Не пиво ж смакувати о п´ятій ранку.

ПЕРЕРВА Поки у нас нулі на табло після перших 45-ти хвилин. Щоб вийти з групи треба набирати очки. І бажано це робити сьогодні. Попереду у нас збірна США. М´янма, до слова, програла американцям у матчі першого туру. Сьогодні пізніше в Окленді пройде зустріч США та Нової Зеландії.

ДРУГИЙ ТАЙМ

46 Петраков розпочинає із заміни. Замість Татаркова виходить Лучкевич

47 Бесєдін заробив штарфний. Коваленко пробив вище воріт.

51 ГООООООООООООООООЛ! Яремчук головою відкриває рахунок у зустрічі (це мало статися). Роман забив з пасу Чумака. Нападник вистрибнув вище за всіх на лінії воротарського майданчика.

54 ГООООООООООООООООЛ! Лучкевич отримав м´яч на своїй половині поля, промчався по правому флангу, змістився в центр і перекинув воротаря. Легко, як на тренуванні. Вихід Валерія, однозначно, додав збірній України гостроти.

57 ГОООООООООООООООООЛ! Віктор Коваленко забиває вже у порожні ворота. Бесєдін відпасував на Лучкевича. Валерій не зміг обіграти голкіпера суперника, але той відбив м´яч точно на ногу хавбеку "Шахтаря". Українці зробили гру менше, ніж за 10 хвилин.

62 Петраков проводить другу заміну. Замість автора першого голу Яремчука гру продовжить Артем Габелок.

64 Заміна у М´янми. Нан Вай Мін гратиме замість Мг Мг Лвіна.

68 ГООООООООООООЛ! Збірна України прорвало. Хлопці, залиште кілька голів для збірної США. Соболь пробив повз воротаря збірної М´янми з кута штрафного майданчика після пасу-цукерочки від Коваленка.

70 ГООООООООООООООЛ! Атака українців завершилася голом Бесєдіна. Матч у другому таймі перейшов у тренування підвищенної відповідальності.

71 Петраков хвалить своїх футболістів і просить не заробляти необов´язкових карток.

72 Юрій Ткачук міняє Євгена Чумака

73 Арбітр вилучає гравця збірної М´янми. Зіха Хтет Аун рукою виніс м´яч після удару Лучкевича з лінії воріт

74 Полегенько дуже невдало пробив пенальті. А так рахунок міг стати взагалі непристойним.

76 ГОООООООООООООООЛ! Коваленко забиває після прострілу Бесєдіна з правого флангу.

80 Після граду голів українці заспокоїлися. А гравці М´янми трішки розім´яли Сарнавського. У другого таймі він міг і сам бігти в атаку.

86 Заміна в команді М'янма. Замість Тан Пайнг вийшов Ян Лін Аун.

90 Три хвилини ще грати командам.

90+3 Бразильський арбітр завершує гру. Збірна України виграла 6:0 (рахунок міг бути ще більш вражаючим). Вітаємо всіх хто знайшов у собі ресурси подивитися матч в такий ранній час. Команда не тільки винагородила глядачів за це, але й зробила вагому заявку на вихід з групи. У плей-офф потраплять не тільки переможці квартетів і команди, які займуть другі місця, а й чотири найкращих збірних, що фінішують третіми.

Матч проти фаворита групи, збірної США, пройде 5 червня о 10 годині ранку. Наш сайт вестиме текстову онлайн трансляцію зустрічі. Не пропустіть.

Зараз ви читаєте новину «Кубок світу. М'янма - Україна - 0:6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути