субота, 30 травня 2015 03:10

КC U-20. Нова Зеландія - Україна - 0:0

КC U-20. Нова Зеландія - Україна - 0:0
Фото: Ірина Козюпа / gazeta.ua

Доброго ранку всім, хто любить футбол! Особливо тим, хто готовий заради нього півночі не поспати. Тим більше, що є заради чого. Точніше — заради кого. Давайте всі разом будемо спостерігати і підтримувати наших юних хлопців, збірну України U-20, яка зовсім скоро вийде на поле стадіону "North Harbour Stadium" в Окленді на свій стартовий поєдинок цьогорічного Кубка світу серед команд відповідної вікової категорії проти господарів турніру — команди Нової Зеландії. Початок — о 4 годині ранку за київським часом (13 година за місцевим). А наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Відзначимо, що переліт нашої команди до місця проведення змагань зайняв близько 30 годин із пересадками в Стамбулі та Гонконзі. Перед цим синьо-жовті на бородянському стадіону "Борекс", що під Києвом, зіграли контрольний поєдинок із напіврезервним складом донецького "Металурга". Зустріч завершилася внічию 0:0.

Більш детально дізнатися про склад нашої команди, розклад матчів і чого від турніру очікує наставник синьо-жовтих Олександр Петраков, ви можете тут.

Виведе команди на поле бригада арбітрів на чолі з аргентинцем Мауро Вігліано.

Склади команд:

Україна: Богдан Сарнавський - Павло Полегенько, Микита Бурда, Тарас Качараба, Едуард Соболь - Ігор Харатін - Владислав Кабаєв, Віктор Коваленко, Микита Татарков, Євген Чумак - Артем Бесєдін

Запасні: Євген Гриценко, Роман Підківка, Артур Кузнецов, Олексій Ковтун, Юрій Ткачук, В'ячеслав Танковскій, Артем Габелок, Євген Немтінов, Валерій Лучкевич, Роман Яремчук

Нова Зеландія: Олівер Сейл, Джессі Едж, Деклан Вінні, Сем Бразертон, Адам Мітчелл, Білл Туілома, Стевенс, Мозес Даер, Алекс Руфер, Клейтон Льюїс, Меттью Рідентон

Запасні: Деміен Хёст, Нікола Цанев, Брок Мессенджер, Корі Браун, Андре Де Йонг, Монті Паттерсон, Те-Атаваі Хадсон-Віхонгі, Ендрю Блейк, Ноа Біллінгслі, Стюарт Холсасен

МАТЧ РОЗПОЧАВСЯ

10-Наразі триває позиційна боротьба. Новозеландці почали дещо активніше, але наші поступово перехоплюють ініціативу. Поки що без моментів. Відзначимо, що наш сьогоднішній суперник сповідає британський футбол: прохід по флангах і подальші навіси. Або просто довгі передачі зі своєї половини поля в розрахунку на те, що форвард нав'яже боротьбу.

15- Наші створюють перший момент. Соболь пройшов лівим флангом, віддав передачу на Бесєдіна, той обіграв захисника і пробив - голкіпер парирував удар

19- Невеличке пошкодження отримав Соболь, але вже все нормально

21- Небезпечну контратака новозеландців перервав Бурда, перехопивши м'яч

22- Стовідсотковий момент у суперника. Гравець господарів Рідентон виграв позиційну боротьбу в Чумака і бив з лінії площі воріт - на щастя вище.

28- Бесєдін вибігав у контратаку, його підтримував Коваленко, але форвард вирішив все зробити сам, змістився праворуч, але пробив неточно.

Наші в останні хвилини тиснуть. Спочатку перспективна атака завершилася кутовим, згодом Коваленко обвідним ударом у стилі Коноплянки не влучив у ворота.

36- Ще один момент в наших. Полегенько пройшов правим флангом. навісив у район 11-метрової, звідки Коваленко пробив головою - вище.

38- Небезпечний простріл суперника лівим флангом перервали наші захисники.

42- Соболь на лівому фланзі дійшов до бічної лінії і відкинув по діагоналі під удар Харатіну. Той вицілював метрів з 16-ти - захисник блокував удар.

Одна хвилина від арбітра. Качарабі лікарі надають допомогу.

ПЕРШИЙ ТАЙМ ЗАВЕРШЕНО! Короткий підсумок. Наші мають невелику перевагу, але цього замало, щоб дотиснути суперника. В другому таймі треба додати, насамперед, у карному майданчику новозеландців. У наших мало варіантів для продовження атаки.

ДРУГИЙ ТАЙМ РОЗПОЧАВСЯ!

47- Реальна нагода відкрити рахунок у суперника. Грубо помилився Бурда, Льюїс вивалився практично сам на сам із Сарнавським. Практично - це тому, що поруч був Полегенько. Його опір завадив новозеландцю нормально працювати з м'ячем. Ударив вище воріт.

Наші дещо нервово почали другий тайм.

55- Наші чудово комбінували прямо у карному майданчику суперника. Кабаєв віддав тонку передачу наліво, на Соболя, той з кількох метрів, але з достатньо гострого кута пробив вище воріт. Петраков на бровці аж підстрибнув від розчарування.

61- Перший стовідсотковий момент у наших футболістів! Коваленко вивів на ударну позицію Татаркова. Той бив управо, в ближній кут - не влучив. Коваленко схопився за голову.

64- Перша заміна в Нової Зеландії. Замість Руфера виходить Біллінгслі.

67- Попередження Бразертону за фол проти Бесєдіна.

70- Враження, що все закінчиться так, як і почалося - 0:0.

72- Наші виконали чотири кутові поспіль. Але без особливого результату.

73- Заміна в Нової Зеландії. Замість Стівенса виходить Паттерсон. Чому їх, заміни, не робить Петраков?

77- Не сказати, що команди грають на нічию. Але не помітно потенціалу в жодної, щоб забити гол. Від наших ми чекали більшого. Новозеландців повинні обігрувати за визначенням. Маємо ще 15 хвилин для цього.

79- Коваленко хотів пробити підступно, а вийшло в руки воротареві.

81- Заміна в Нової Зеландії. Хадсон-Віхонгі виходить замість Туілома. Схаменувся й Петраков: Танковський замість Харатіна.

84- Реальна нагода відкрити рахунок у суперника. Провалився наш правий фланг захисту, звідти пройшла атака передачею в центр. Добре, що футболіст господарів тягнувся до м'яча і тому пробив несильно. Сарнавський зловив сферу, а до воріт було метрів сім. У кінці матчу суперник більш наполегливий у спробі забити гол.

89- Немчінов замінив Татаркова.

90- Суддя додав 4 хвилини.

91- Ми мали програвати цей матч. Після розіграшу штрафного Бразертон опинився один перед воротами і бив головою об Сарнавського - повз ворота. Нам неймовірно пощастило.

93- Яремчук замість Бесєдіна. Кутовий виконав Коваленко. Після удару когось з наших суперник вибив м'яч.

МАТЧ ЗАКІНЧЕНО! Загалом - розчарування. Новозеландці мають право сказати, що втратили перемогу. А у тих, хто дивився поєдинок і вболівав за Україну, язик не повернеться щось заперечити. Ми зараз не можемо поручитися, що наші вийдуть з групи.

 

 

Зараз ви читаєте новину «КC U-20. Нова Зеландія - Україна - 0:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути