вівторок, 08 жовтня 2013 16:48

Збірна України потренувалася у напівтемряві
26

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна України розпочала підготовку до заключних матчів кваліфікації ЧС-2014. 11 жовтня команда Михайла Фоменка зіграє з Польщею у Харкові, а 15 жовтня на українців чекає виїзний поєдинок проти абсолютного аутсайдера Сан-Марино.

Учора, 7 жовтня, збірники зібралися у Києві і провели відкрите тренування на базі у Конча-Заспі. Йому передувала прес-конференція Фоменка. Михайло Іванович зазначив, що всі викликані ним 25 гравців прибули і всі здорові. Наставник заспокоїв журналістів - проблем з мікрокліматом у збірній немає. Клубні справи та емоції залишилися поза збірною, а переписку дніпропетровського "Дніпра" та харківського "Металіста" коментувати він вважає не коректним.

Футболісти провели тренування на полі №6. Воно відоме тим, що під час Євро-2012 тут "мешкала" збірна Швеції на чолі із Златаном Ібрагімовичем. Журналісти відразу помітили, що поле досить слабо освітлене. Але це зовсім не заважало гравцям. Більшість наших збірників вийшли на розминку попередньо утеплившись рукавичками, шапочками та пов'язками на вуха.

Дехто з гравців вирішив утеплитись вже по ходу пробіжки. Артем Федецький виконав "забіг" за пов'язкою на вуха. Загалом футболісти пробігли 12 кіл. Всі перебували у гарному настрої. Зокрема, учасники недільного матчу "Дніпро" - "Металіст", який через проблеми зі світлом не був дограний.

Після пробіжки футболістів поділили на дві групи. Одна продовжила намотувати кола. Це стосувалося гравців, які у неділю провели матчі. Решта провела розминку і зіграла двосторонку. На воротах зіграли Андрій П'ятов та Рустам Худжамов. Максим Коваль працював з тренером для воротарів. Відзначимо, що без обмежень працював Роман Безус, який нещодавно переніс мікрооперацію на серці.

Михайло Фоменко весь час спостерігав за тренуванням разом зі своїми помічниками. Додамо, що 10 жовтня збірна візьме курс на Харків.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України потренувалася у напівтемряві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути